Skiathos
Alonissos
Lautat maahan Sporadit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Skiathos satamaan Alonissos

Sporadit ja Sporadit yhdistyvät reitillä Skiathos Alonissos, jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 7 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko, Aegean Flying Dolphins 7 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 14 kertaa viikko.

Kohteiden Sporadit ja Sporadit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 29 viikko reitillä Skiathos Alonissos ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Skiathos - Alonissos?

Lautan ylitysaika Skiathos - Alonissos on noin 1h 42m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Skiathos - Alonissos?

Skiathos to Alonissos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Skiathos - Alonissos on 67 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Skiathos - Alonissos?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Skiathos ja Alonissos välillä. Nämä ovat
 • Blue Star Ferries
 • Anes Ferries
 • Aegean Flying Dolphins
 • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Skiathos - Alonissos?

Varaa lautat reitiltä Skiathos kohteeseen Alonissos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Skiathos - Alonissos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Skiathos - Alonissos
 • Blue Star Ferries
 • Aegean Flying Dolphins
 • SeaJets

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Skiathos - Alonissos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Skiathos ja Alonissos välillä
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Skiathos - Alonissos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Mikä on etäisyys Skiathos ja Alonissos välillä?

Etäisyys Skiathos ja Alonissos välillä on noin 22 meripeninkulmaa.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos sijaitsee Luoteis-Egeanmerellä ja se on osa Pohjois-Sporadien saariryhmää. Saari sijaitsee itään Pelion niemimaalta Magnesiassa ja länteen Skopelos-saarelta. Skiathoksen rantaviivalle on ominaista poukamat, niemekkeet ja niemimaat. Useimmissa kaupungit sijaitsevat etelä- ja lounaispuolilla saarta missä maasto on hellävaraisempi kuin saaren jyrkempi pohjoisosa. Selvänä päivänä saari Skopelos on selvästi näkyvissä Skiathokselta. Saaren tärkein kaupunki sijaitsee koillisessa ja sitä kutsutaan myös Skiathokseksi.

Saaren merkittävä nähtävyys on Marian luostari, jota joskus kutsutaan Evangelistrian luostariksi. Se on omistettu Neitsyt Marialle ja sijaitsee rinteessä noin 4 km pohjoiseen Skiathosen kaupungista. Luostari perustettiin vuonna 1794 ja vaikka jotkut rakennukset ovat nyt raunioina, kirkko ja majoitusrakennukset on kunnostettu.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.


Alonissos opas

Kreikan saari Alonnisos on osa Egeanmeren Pohjois-Sporadien saariryhmää Skopeloksen (3 km länteen) ja Skiathoksen kanssa. Saarella on karu maisema ja saariston hajanaiset luodot ympäröivät pientä saarta. Alonissos on saari ihanteellinen vieraille, jotka haluavat rentoutua ja nauttia rauhassa esimerkiksi kävelyistä mäntymetsässä, oliivitarhoissa ja hedelmätarhoissa. Saari on syrjäisin pohjoisen Sporadien ryhmästä, ja on koti National Marine Park Northern Sporadesille, mikä on turvapaikka harvinaisille merilinnuille, delfiineille ja munkkihylkeelle, Monachus Monachukselle.

Saarelle lautalla saapuessa kävijät kohtaavat Patitírin, viehättävän sataman ja saaren pääkaupungin, jossa on kaunis kivetty ranta, joka vei nimensä paikallisten käyttämiin viininpuristimiin. Hora (tai vanha kylä) on saaren vanha pääkaupunki. Keskiaikainen linna jolta on laajat näkymät merelle, kivitalot kuvankauniine pihoineen, kapeat kivetyt kadut, puintilattiat ja useat kirkot kiteyttävät tyypillisen kreikkalaisen saaren asutuksen ytimen.

Satamasta kulkee lautta ja kantosiipialus Volokselle, Agios Konstantinokselle, ja Thessalonikille mantereella ja saarille Skiathos, Skopelos ja Skyros.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 10:05 12:00 1 tunti 55 minuuttia La
SeaJets 10:15 11:10 55 minuuttia La
SeaJets 11:20 13:00 1 tunti 40 minuuttia Mon, Sun
SeaJets 12:30 13:30 1 tunti Mon
SeaJets 12:40 13:45 1 tunti 5 minuuttia Sun
SeaJets 14:55 16:50 1 tunti 55 minuuttia Sun
Aegean Flying Dolphins 15:40 17:05 1 tunti 25 minuuttia Pe, La, Sun
Aegean Flying Dolphins 17:40 19:05 1 tunti 25 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.