Lautta satamasta Skiathos satamaan Glossa

Sporadit ja Skopelos yhdistyvät reitillä Skiathos Glossa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Hellenic Seaways -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 15 minuuttia samalla kun Anes Ferries reitti kulkee jopa 15 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 29 ylitystä viikko reitillä Skiathos Glossa kohteiden Sporadit ja Skopelos välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Skiathos - Glossa lauttaoperaattorit

  • Hellenic Seaways
    • 14 lähtöä viikoittain 15 min
    • Etsi hinta
  • Anes Ferries
    • 15 lähtöä viikoittain 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Skiathos Glossa

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Skiathos Glossa on auto ja 2 matkustajaa.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos sijaitsee Luoteis-Egeanmerellä ja se on osa Pohjois-Sporadien saariryhmää. Saari sijaitsee itään Pelion niemimaalta Magnesiassa ja länteen Skopelos-saarelta. Skiathoksen rantaviivalle on ominaista poukamat, niemekkeet ja niemimaat. Useimmissa kaupungit sijaitsevat etelä- ja lounaispuolilla saarta missä maasto on hellävaraisempi kuin saaren jyrkempi pohjoisosa. Selvänä päivänä saari Skopelos on selvästi näkyvissä Skiathokselta. Saaren tärkein kaupunki sijaitsee koillisessa ja sitä kutsutaan myös Skiathokseksi.

Saaren merkittävä nähtävyys on Marian luostari, jota joskus kutsutaan Evangelistrian luostariksi. Se on omistettu Neitsyt Marialle ja sijaitsee rinteessä noin 4 km pohjoiseen Skiathosen kaupungista. Luostari perustettiin vuonna 1794 ja vaikka jotkut rakennukset ovat nyt raunioina, kirkko ja majoitusrakennukset on kunnostettu.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.