COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Chora on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Skiathos satamaan Chora

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Skopelos lautat sivullamme.

Skiathos - Chora lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 40 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 55 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 35 min
  • Get price

Lautta satamasta Skiathos satamaan Chora

Sporadit ja Skopelos yhdistyvät reitillä Skiathos Chora, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 14 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko, Golden Star Ferries 7 kertaa viikko, Aegean Flying Dolphins 6 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 4 kertaa viikko.

Kohteiden Sporadit ja Skopelos välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 32 viikko reitillä Skiathos Chora ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos sijaitsee Luoteis-Egeanmerellä ja se on osa Pohjois-Sporadien saariryhmää. Saari sijaitsee itään Pelion niemimaalta Magnesiassa ja länteen Skopelos-saarelta. Skiathoksen rantaviivalle on ominaista poukamat, niemekkeet ja niemimaat. Useimmissa kaupungit sijaitsevat etelä- ja lounaispuolilla saarta missä maasto on hellävaraisempi kuin saaren jyrkempi pohjoisosa. Selvänä päivänä saari Skopelos on selvästi näkyvissä Skiathokselta. Saaren tärkein kaupunki sijaitsee koillisessa ja sitä kutsutaan myös Skiathokseksi.

Saaren merkittävä nähtävyys on Marian luostari, jota joskus kutsutaan Evangelistrian luostariksi. Se on omistettu Neitsyt Marialle ja sijaitsee rinteessä noin 4 km pohjoiseen Skiathosen kaupungista. Luostari perustettiin vuonna 1794 ja vaikka jotkut rakennukset ovat nyt raunioina, kirkko ja majoitusrakennukset on kunnostettu.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.