COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Skiathos - Mantoudi on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Kreikka lautat sivullamme.

Skiathos - Mantoudi lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 1 hour 30 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Skiathos satamaan Mantoudi

Sporadit ja Kreikka yhdistyvät reitillä Skiathos Mantoudi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anes Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 30 minuuttia samalla kun SeaJets reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 9 ylitystä viikko reitillä Skiathos Mantoudi kohteiden Sporadit ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Skiathos opas

Kreikan saari Skiathos sijaitsee Luoteis-Egeanmerellä ja se on osa Pohjois-Sporadien saariryhmää. Saari sijaitsee itään Pelion niemimaalta Magnesiassa ja länteen Skopelos-saarelta. Skiathoksen rantaviivalle on ominaista poukamat, niemekkeet ja niemimaat. Useimmissa kaupungit sijaitsevat etelä- ja lounaispuolilla saarta missä maasto on hellävaraisempi kuin saaren jyrkempi pohjoisosa. Selvänä päivänä saari Skopelos on selvästi näkyvissä Skiathokselta. Saaren tärkein kaupunki sijaitsee koillisessa ja sitä kutsutaan myös Skiathokseksi.

Saaren merkittävä nähtävyys on Marian luostari, jota joskus kutsutaan Evangelistrian luostariksi. Se on omistettu Neitsyt Marialle ja sijaitsee rinteessä noin 4 km pohjoiseen Skiathosen kaupungista. Luostari perustettiin vuonna 1794 ja vaikka jotkut rakennukset ovat nyt raunioina, kirkko ja majoitusrakennukset on kunnostettu.

Skiathokselta pääsee lautalla Thessalonikiin, muille Sporadien saarille, Kykladien saarille ja Kreetalle.