Skikda satamaan Genova lautta

Algeria ja Italia yhdistyvät reitillä Skikda Genova. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Algerie Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 22 tuntia.

Skikda Genova matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Skikda - Genova lauttaoperaattorit

  • Algerie Ferries
    • 1 lähtö viikoittain 22 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Skikda Genova hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Skikda Genova on auto ja 1 matkustaja.

Genova opas

Italian satamakaupunki Genova sijaitsee Ligurian alueella Välimeren rannalla. Yksi suurimmista keskustiosta Euroopassa, Genovan historiallisessa keskustassa kiertyy monimutkainen sokkelo kujilla (caruggi) jotka avautuvat yllättäen pienille aukioille; kaupungin sielu asuu kujilla, jossa tuoksut, maut ja kulttuuri ovat yhdistetty läpi historian. Tässä tiheässä kaupunkikuvassa, jossa ikkunat ovat niin lähellä että ne melkein koskettavat, arkkitehtuurityylit ovat kerroksellisesti päällekkäin, jossa keskiaikainen seinä toimii pohjana 1300–luvun rakennuksessa ja goottilaiset loggiat muuttuvat trendikkäiksi baareiksi: tämä on paikka, jossa menneisyys muodostaa nykyisyyden.

Vuonna 1992 uudistetusta Renzo Pianon suunnittelemasta Genovan vanhasta satama-alueesta on tullut mekka matkailijoille, jotka saapuvat nauttimaan aperitivoista, ruokailusta, myymälöistä, elokuvista, luistelusta, tai uimisesta uima-altaalla. Laiturin päädyssä on Magazzini del Cotone, josta kaupungin Lanterna (majakka) kohoaa lähellä, voit ihailla Genovaa ja sen lahtea kaikessa kauneudessaan. Kukkulat muodostavat taustan tälle vaikuttavalle panoraamalle, joka on värikäs päivällä ja valaistu yöllä.

Lauttaterminaali sijaitsee Calata Chiappellalla, Ponte Assereton ja Ponte Colombon välissä. Satamasta lähtevät lautat lähinnä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikaan, Espanjaan, Tunisiaan ja Marokkoon. Lauttaterminaali on monella tasolla ja sinne pääsee pyörätuolilla. Ylimmällä tasolla on odotustilat ja suuri ostoskeskus.