Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Genova lauttasatamaan

 • Autolla

  Genovan satamaan pääset pohjoisesta moottoriteitä A26 ja A7, lännestä A10 ja idästä A12. Ota poistumistie 'Genoa Ovest' ja seuraa opastuksia 'porto' satamaan.

 • Junalla

  Genovassa on kaksi rautatieasemaa - 'Genoa Brignole' ja 'Genoa Piazza Principe'.

 • Osoite

  Port of Genoa (Liguria) - Maritime Station, P.le dei Traghetti Iqbal Masih 5 - 16126 Genova

 • Genova majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Genova lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Genova majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Genova lauttapalvelut

Genova opas

Genova opas

Genova on kaupunki ja satama Pohjois-Italiassa. Se on Genova-maakunnan ja Liguria-seudun pääkaupunki. Genovan historia ulottuu antiikin aikaan. Kaupungin hautausmaa, joka on peräisin 500-400-luvuilta eaa., todistaa kreikkalaisasutuksesta, mutta hieno satama oli todennäköisesti etruskien käytössä paljon aikaisemmin. Karthagolaiset tuhosivat kaupungin vuonna 209 eaa., mutta roomalaiset rakensivat Genovan uudelleen, jolloin sillä oli kuntaoikeudet ja sieltä vietiin nahkoja, puuta ja hunajaa. 1797 Genovasta tuli Napoleonin painostamana Ligurian tasavallaksi kutsuttu Ranskan protektoriaatti, jonka Ranska otti haltuunsa vuonna 1805. Vaikka genovalaiset kapinoivat Ranskaa vastaan vuonna 1814 ja vapauttivat kaupungin omin avuin, Wienin kongressin delegaatiot hyväksyivät sen liittämisen Piedmonteen (Sardinian kuningaskuntaan), mikä päätti Savoy-suvun kolme vuosisataa pitkän kamppailun kaupungin vallasta.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.