COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sky Marine

Sky Marine, joka tunnettiin aiemmin nimellä Dodekanesian lentävät delfiinit, yhdistää Turkin Fethiyen ja Bodrumin kaupungit Kreikan Rodoksen ja Kosin saarille Dodekanesian saaristossa.

Sky Marine käyttää nopeaa kantosiipialtaa nimeltä Ibiscus, jonka huippunopeus on 32 solmua. Se voi kuljettaa yli satakolmekymmentä matkustajaa, ja se on suunniteltu kattavalla valikoimalla turva- ja tietoliikennelaitteita, jotta jokainen purjehdus on nopea, mukava ja täysin stressitön.

Sky Marinella matkustaessa Rodoksen saari, joka sijaitsee hieman yli seitsemäntoista kilometrin päässä Turkin rannikosta, on vain puolentoista tunnin matkan päässä Fethiyestä.

Yhtiö tarjoaa joitain Kreikan nopeimmista lauttamatkoista, joten ei voisi olla helpompaa hypätä kauniiden Dodekanesian saarten ja Turkoosin rannikon kauneimpiin satamakaupunkiin Turkin lounaisosassa.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Sky Marine -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Sky Marine kaikki reitit