Songserm
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Songserm

Songserm oli ensimmäinen yhtiö joka alkoi operoimaan laivapalveluja Siaminlahden yli tarjoamalla yhteyksiä Thaimaan Chumphon kunnasta kauniille Koh Samuin, Koh Pha Nganin ja Koh Taon saarille.

Tarjoten myös erinomaisia ja edullisia bussi- ja junapalveluja Bankokista Chumponiin, Songserm on jo kauan ollut suosittu vaihtoehto reppumatkaajien keskuudessa. Yhtiön käytännöllinen aikataulu tarjoaa yhteyksiä 365 päivää vuodessa matkaten ensin Koh Samuin Nathon kaupunkiin jossa monet matkustajat uusivat viisumeitaan maan ulkomaalaisvirastossa.

Songserm operoi moderneja ja hienoja express-laivoja joihin mahtuu monta matkustajaa. Laivat tarjoavat ilmastoituja matkustamoja sekä ulkoilmakansia. Alakannelta löydät purtavaa ja televisioita viihdykkeeksi.

Nämä saaret ovat Thaimaan helmiä taivaallisilla maisemillaan ja luonnonvaraisilla ympäristöillään. Ne tarjoavat eloisan lomafiiliksen vilkkailla baareillaan ja ylellisillä hotelleillaan. Koh Pha Ngan on bilehileiden paratiisi sen kuuluisilla täysikuun juhlilla. Koh Samui tarjoaa korkealuokkaisemman kokemuksen luksus-kylpylöineen rennossa ilmapiirissä, kun taas pienin Koh Taon saari koreilee täydellisillä sukelluspaikoillaan ja tiheällä rannikkoisella viidakollaan.

Osoitteesta directferries.fi löydät Songserm aikataulut sekä hinnat ja voit varata Songserm lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Songserm vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Songserm matkassa

Songserm routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.