Varaa lautta satamaan Krabi

Krabi (Klong Jilad Pier) lauttasatama kohteessa Thaimaa yhdistää sinut satamaan Koh Phi Phi (Tonsai Pier) maassa Phi Phi ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Krabi - Koh Phi Phi kestää nopeimmillaan 2 tuntia ja väliä liikennöi Andaman Wave Master.

Krabi -satamakartta

Klikkaa karttaa

Krabi lauttapalvelut

  • Andaman Wave Master
    • 7 lähtöä viikoittain 2 h
    • Etsi hinta

Krabi opas

Andamaanienmerta reunustava Krabin maakunta sijaitsee Etelä-Thaimaassa. Sen nähtävyyksistä kuuluisimmat sijaitsevat aivan rannikolla, joten lauttamatkat ovat ihanteellinen tapa matkustaa saarilla. Mahdollisesti suosituin ranta on Ao Nang Port, joka yhdistää paikalliset kuuluisille Phuketin, Phi Phin ja Lanta saarille.

Kesäisin satama-alue on erityisen ruuhkainen, sillä turisteja ympäri maailmaa hakevat ihanteellista paikkaa nauttia kesälomasta hiekkarannoilla katsellen henkeäsalpaavia maisemia. Krabin vetovoimaisuus johtuu sen kansallispuistoista, joita löytyy lukuisia ympäri saarta; jokainen mahtailee upeilla näköaloillaan, seikkailumaisilla kävelypoluillaan ja osista löytyy jopa kuuluisia sukellusalueita. Krabi on täydellinen niille, jotka rakastavat laittaa vaelluskengät jalkaan. Iltaisin suurin osa provinssin kaupungeista täyttyy turisteista ja paikallisista jotka saapuvat nauttimaan lämpimästä ilmasta ja yöelämästä.
Kaupungissa suunnistaminen on melko helppoa. Tarjolla on säännöllinen bussipalvelu sekä loppumattomia takseja ympäri kaupunkia, vaikkakin turisteja kehotetaan sopimaan hinnasta ennen taksiin hyppäämistä. Suurin osa paikallisista puhuu englantia ja on mielellään avuksi. Maaseutualueilla paikalliset kuitenkin puhuvat pääasiassa Thaita, joten on hyvä kantaa käännöskirjaa mukana.

Lauttamatkat naapurisaarille sekä Thaimaan muihin osiin ovat melko pitkiä, kestäen viidestä tunnista yhdeksään tuntiin, riippuen sääoloista. Tästä johtuen heiden, jotka haluavat muille saarille, tulisi aloittaa päivä mahdollisimmat aikaisin, jotta itse alueen näkemiselle jää tarpeeksi aikaa päivän aikana.