Sorrento
Amalfi
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Sorrentosta Amalfille

Alilauro yhdistää Italian kapungit Sorrenton ja Amalfin liikennöiden satamien välillä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 55 minuuttia.

Sorrenton ja Amalfin välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kaudesta riippuen. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät verkkosivultamme tekemällä reitti- tai satamahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sorrento - Amalfi?

Lautan ylitysaika Sorrento - Amalfi on noin 1h 13m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sorrento - Amalfi?

Sorrento to Amalfi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sorrento - Amalfi on 101 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sorrento - Amalfi?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Sorrento ja Amalfi välillä. Nämä ovat
  • Seremar
  • NLG
  • Alilauro Gruson
  • Alicost

Miten voin varata lauttalippuja Sorrento - Amalfi?

Varaa lautat reitiltä Sorrento kohteeseen Amalfi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Sorrento ja Amalfi välillä?

Etäisyys Sorrento ja Amalfi välillä on noin 13 meripeninkulmaa.

Sorrento opas

Sorrento on italialainen kaupunki Camaniassa Etelä-Italiassa. Kaupunki sijaitsee Napolin lahden yläpuolalla ja sieltä on upeat näkymät Napoliin, Vesuviukselle ja Caprin saarelle. Sorrento on suosittu turistien keskuudessa ja sinne pääsee helposti Napolista ja Pompeijista koska se sijaitsee kaakkoon Circumvesuvianan junaradalta. Myös Amalfi Drive, joka yhdistää Sorrenton Amalfiin, on kapea tie, joka mutkittelee pitkin korkeita kallioita Tyrrhenanmeren yläpuolella. Tien rakensi alun perin roomalaiset ja se seuraa rannikkoa noin 80 km. Tie itsessään on myös merkittävä matkailukohde henkeäsalpaavien maisemien ansiosta.

Kaupungissa ei ole paljon todellisia "nähtävyyksiä", ja monet ihmiset käyttävät Sorrentoa tukikohtana, josta tutustua alueeseen. Kuitenkin kaupungissa on 1300–luvun Chiesa di San Francesco, joka on viehättävä kukkainen luostari, ja pieni puutarha kirkon vieressä, joka tarjoaa rauhallisen paikan ja kauniin näköalan Napolin lahdelle. Etelä-Corsossa Italiassa on keskiaikainen katedraali, ja lisää kaupungin historiasta voidaan selvittää Museo Correalessa, aseman läheisyydessä.

Sorrenton satamasta lautat purjehtivat Capriin, Napoliin ja Stabiaeen.


Amalfi opas

Amalfi on suurin kaupunki Amalfin rannikolla Solernon maakunnassa Italiassa. Kaupunki sijaitsee Solernonlahden Monte Cerreton juurella ja syvän rotkon suulla. Kaupunki, kuten monet muut kaupungit pitkin Amalfin rannikkoa (kuten Ravello ja Positano), on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi. Kaupunki mainitaan ensimmäisen kerran 500–luvulla ja pian sen jälkeen se saavutti suuren merkityksen merivaltana, kaupaten viljaa naapureistaan, suolaa Sardiniasta ja orjia sisäamasta, ja jopa puuta, saaden vastineeksi Egyptissä ja Syyriassa lyötyjä kultaadinaareja. Sillä se osti Bysantin silkkiä, jota se jälleenmyi lännessä. Amalfilla on pitkä matkailuhistoria, kaksi entistä luostaria on muunnettu hotelleiksi, Luna Convento 1920–luvulla ja Cappuccini Convento vuonna 1880. Amalfin vierailijoihin kuuluu säveltäjä Richard Wagner ja näytelmäkirjailija Henrik Ibsen, jotka molemmat valmistivat töitä oleskellessaan Amalfilla.

Kausiluonteiset kantosiipialusreitit yhdistävät lomakohteet Sorrentolla ja Amalfin rannikolla sekä kohteisiin: Pozzuoli, Ischia, Procida, Napoli, Torre Annunziata (Pompeiji), Ercolano (Ercolano), Capri, Salerno, Agropoli (Paestum) ja Palinuro Cilenton rannikolla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
NLG 09:00 10:45 1 tunti 45 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 09:15 11:10 1 tunti 55 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 09:30 10:50 1 tunti 20 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 10:00 14:05 4 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen
Seremar 10:10 11:50 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
Alilauro Gruson 10:30 11:40 1 tunti 10 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 11:00 12:05 1 tunti 5 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun
Alilauro Gruson 12:05 13:35 1 tunti 30 minuuttia Jokapäiväinen
Seremar 12:05 13:45 1 tunti 40 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 12:25 13:45 1 tunti 20 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun
Alilauro Gruson 14:55 16:10 1 tunti 15 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 15:15 17:00 1 tunti 45 minuuttia Jokapäiväinen
NLG 16:10 18:10 2 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.