Lautta satamasta Stari Grad satamaan Ancona

Hvarin saari ja Italia yhdistyvät reitillä Stari Grad Ancona, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia 15 minuuttia samalla kun Jadrolinija reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 9 h 46 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Stari Grad Ancona kohteiden Hvarin saari ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Stari Grad - Ancona lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • 1 lähtö viikoittain 10 h 15 min
    • Etsi hinta
  • Jadrolinija
    • 1 lähtö viikoittain 9 h 46 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Stari Grad Ancona

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Stari Grad Ancona on auto ja 2 matkustajaa.

Stari Grad opas

Stari Grad on kaupunki Hvarin saaren pohjoispuolella Dalmatiassa Kroatiassassa. Se sijaitsee pitkän suojatun lahden päässä, ja sen katsotaan olevan yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa. Stari Gradin antiikin osa kaupunkia julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Koska Stari Gradin asema on keskellä Hvarin saarta, se on ollut turvasatama merimiehille vuosisatoja. Stari Gradin lahdessa vieraillaan edelleen säännöllisesti. Kuljeskelu Stari Gradin keskustassa, pitkin kapeita katuja ja läpi pienten aukioiden, herättää tunteen menneisyydestä. Huomattavin rakennus on Tvrdalj, iso ja hyvin säilynyt linnoitettu linna joka kerran kuului Kroatian runoilijalle Petar Hektorovicille. Seinissä on latinalaisia ja kroatialaisia kirjoituksia ja Petar Hektorovicin patsas on linnan edessä.

Kaupungin satamasta pääsee Pescaraan, Anconaan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.

Ancona opas

Moderni satamakaupunki Ancona sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskemattoman luonnon kauneuden sekä herkullisen ruoan ansiosta, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki, sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Italian pääkaupungista, Roomasta. Sijaiten Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä, se teki kaupungin puolustamisen helpoksi Syracusen ensimmäisille asukkaille. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on ollut merkittävä. Rooman valtakunnan aikaan kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä ja alueella puhuttiin kreikkaa.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on äärimmäisen hyvät yhteydet moniin muihin kohteisiin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat kohteisiin Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Korcula, Dubrovnik, Patras, Igoumenitsa, ja Dugi Otok.