Stari Grad
Ancona
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Stari Grad satamaan Ancona

Direct Ferriesien kautta voit vertailla lauttoja maasta Hvarin saari maahan Italia reitillä Stari Grad Ancona nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Käytä meidän Stari Grad Ancona lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Italia, mukaanlukien kuka operoi Stari Grad Ancona reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Yksinkertaisesti valitse lähtömaasi ja sitten reitti Stari Grad Ancona, tai joku toinen reitti, lisää matkustajien määrä ja paina etsi-nappia!

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hvarin saari - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Stari Grad - Ancona?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Stari Grad to Ancona ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Stari Grad - Ancona?

Varaa lautat reitiltä Stari Grad kohteeseen Ancona tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Stari Grad - Ancona?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Stari Grad - Ancona?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Stari Grad - Ancona?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Stari Grad opas

Stari Grad on kaupunki Hvarin saaren pohjoispuolella Dalmatiassa Kroatiassassa. Se sijaitsee pitkän suojatun lahden päässä, ja sen katsotaan olevan yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa. Stari Gradin antiikin osa kaupunkia julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Koska Stari Gradin asema on keskellä Hvarin saarta, se on ollut turvasatama merimiehille vuosisatoja. Stari Gradin lahdessa vieraillaan edelleen säännöllisesti. Kuljeskelu Stari Gradin keskustassa, pitkin kapeita katuja ja läpi pienten aukioiden, herättää tunteen menneisyydestä. Huomattavin rakennus on Tvrdalj, iso ja hyvin säilynyt linnoitettu linna joka kerran kuului Kroatian runoilijalle Petar Hektorovicille. Seinissä on latinalaisia ja kroatialaisia kirjoituksia ja Petar Hektorovicin patsas on linnan edessä.

Kaupungin satamasta pääsee Pescaraan, Anconaan, Rijekaan, Korculaan, Dubrovnikiin ja Mljetiin.


Ancona opas

Anconan moderni satamakaupunki sijaitsee Le Marchen alueella Keski-Italiassa. Alue on saanut suosiota viime aikoina, etenkin sen koskemattoman luonnon kauneuden sekä herkullisen ruoan ansiosta, ja vaikka Ancona itsessään ei ole ehdoton turistikaupunki, sillä on paljon tarjottavaa vierailijoille. Ancona sijaitsee Adrianmerellä noin 200 km päässä Bolognasta ja 280 km Italian pääkaupungista, Roomasta. Syracusen ensimmäiset asukkaat pystyivät helposti suojelemaan kaupunkia sillä se sijaitsee Monte Astagnon ja Monte Coneron välisillä rinteillä. Kreikan kauppiaat perustivat Tyrian violetin tehtaan kaupunkiin ja sen vaikutus alueella on ollut merkittävä. Rooman valtakunnan aikaan alueella puhuttiin kreikkaa ja kaupungilla oli oma kolikkojärjestelmä.

Ancona on erittäin tärkeä merisatama ja sieltä on äärimmäisen hyvät yhteydet moniin muihin kohteisiin. Paras ja helpoin tapa päästä Anconaan on lautoilla, jotka kulkevat Splittiin, Rijekaan, Zadariin, Hvariin, Korculaan, Dubrovnikkiin, Patrasiin, Igoumenitsaan, ja Dugi Otokiin.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.