Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ancona lauttasatamaan

 • Autolla

  Ancona sijaitsee Adrianmeren rannikolla, noin 300 km Roomasta. Ancona on kytkettynä Italian moottoritieverkostoon A14-moottoritien ansiosta. Anconan satama on helppo löytää, kun olet Anconan läheisyydessä.

 • Junalla

  Anconan rautatieasema sijaitsee kaupungin keskustassa Piazza Rossellin 1 varrella. Satama on kävelyetäisyyden päässä keskustasta. Saadaksesi lisätietoa juna-aikatauluista ja hinnoista, vieraile Trenitalia kotisivulla.

 • Osoite

  Molo Santa Maria 60121 Ancona, Italia

 • Ancona majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ancona lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ancona majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ancona lauttapalvelut

Ancona opas

Ancona opas

Ancona on Marchen alueen pääkaupunki ja sijaitsee melkein puolessa välissä Italian Adrianmeren rannikkoa. Keski-Italiaa halkovan päärautatien päätepisteenä ja monien Kroatiaan, Albaniaan ja Kreikkaan seilaavien matkustajalaivojen ja lauttojen lähtöpisteenä se on yksi Italian tärkeimmistä satamista. Kaupunki sijaitsee eteläisten Monte Coneron ja Monte Astagnon sekä pohjoisen Monte Guascon kukkuloiden rinteillä ja niiden välissä. Monte Astagnolla sijaitsee suuri linnoitus ja Monte Guascolla pyhälle Cyriacukselle omistettu katedraali. Katedraalin sanotaan sijaitsevan Venuksen temppelille kuuluneella paikalla. Catullus ja Juvenalis mainitsevat Venuksen paikan nimikkojumalana. Rooman keisarikunnan hajottua gootit, langobardit ja saraseenit hyökkäsivät Anconaan onnistuneesti, mutta Ancona palautti voimansa ja tärkeytensä. Se oli yksi Ravennan eksarkaatin pentapoliksen kaupungeista.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.