Stavanger
Langesund
Lautat maahan Norja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Stavanger satamaan Langesund

Norja ja Norja yhdistyvät reitillä Stavanger Langesund. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fjord Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 17 tuntia 30 minuuttia.

Stavanger Langesund matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Stavanger - Langesund?

Lautan ylitysaika Stavanger - Langesund on noin 17h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Stavanger - Langesund?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Stavanger to Langesund ja tämä on
  • Fjord Line

Miten voin varata lauttalippuja Stavanger - Langesund?

Varaa lautat reitiltä Stavanger kohteeseen Langesund tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Stavanger opas

Stavanger on kaupunki Norjassa ja se sijaitsee Stavangerin niemimaalla Lounais-Norjassa. Kaupunki juontaa juurensa aikaiselle 1100–vuosisadalle, jolloin kaupungin katedraali valmistui, vaikka kaupungin keskusta on suurelta osin 1700–1800–vuosisadan puutaloja, jotka ovat suojattuja niiden historiallisen merkityksen vuoksi. Kaupungin keskusta on siis onnistunut säilyttämään pikkukaupungin charmin. Kaupungissa on useita museoita ja kokoelmia, jotka ovat sekä paikallisia että kansallisia. Kaupungin suosituin museo on Norjan Petroleum museo, joka avattiin vuonna 1998 ja se on ainoa Petroleum Museum Euroopassa. Kaupungin vanhin museo on Missjonmuseet, perustettu vuonna 1864, ja se sijaitsee tiedekunnan rakennuksen pohjakerroksessa. Museossa on noin 5000 näyttelyä jotka koostuvat useista etnografisista ja historiallisista esineitä. Stavanger on myös portti Norjan vuonoille, joiden yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Pulpit Rock. Yli 200 000 ihmistä vaeltaa tällä kalliolla vuosittain.

Stavangerin ulkopuolella sijaitseva satama tarjoaa lauttoja Hirtshalsiin, Tanskaan. Paikalliset lautat menevät Tauun ja Kvitsøyyn, kun taas nopeat matkustajaveneet menevät moniin kyliin ja saariin reiittien Stavanger Haugesund ja Sauda välillä.


Langesund opas

Norjan satamakaupunki Langesund on vanha ja viehättävä rannikkokaupunki vuodelta 1765, ja on alueeen hallinnon keskus. Langesundin historia juontaa juurensa vuoteen 1765 ja sillä on vahva perinne satamana sahatavaralle, laivanrakennukselle ja jäälle. Se sijaitsee kauniilla vuonolla, jolla on sama nimi kuin kaupungilla. Keskellä kaupunkia on useita hyvin säilyneitä ja kunnostettuja rakennuksia 1700–luvun lopulta. Kaupunkia ympäröivä alue on tunnettu sen mielenkiintoisesta kasvistosta ja geologiasta. Langesund on yksi tunnetuimmista kesän kaupungeista Norjassa, koska siellä on suuri määrä aurinkoisia päiviä, ja vierailijoita saapuu paikalle toukokuusta elokuuhun. Kulttuuritarjonta herää eloon joka kesä, kun kaupunki toimii isäntänä lukuisille konserteille ja festivaaleille, kuten International Shanty Festival ja Seafood Kala festivaali.

Kaupungin satamasta kulkee lauttoja ympäri vuoden Hirtshalsiin Tanskaan. Lauttasatamassa on 4 lyhytaikaista parkkipaikkaa terminaalin ulkopuolella. Sisäpuolella olevista automaateista voi ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.