COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Stavanger - Langesund on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Stavanger - Langesund lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 17 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Stavanger satamaan Langesund

Norja ja Norja yhdistyvät reitillä Stavanger Langesund. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Fjord Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 17 tuntia 30 minuuttia.

Stavanger Langesund matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Stavanger opas

Stavanger on kaupunki Norjassa ja se sijaitsee Stavangerin niemimaalla Lounais-Norjassa. Kaupunki juontaa juurensa aikaiselle 1100–vuosisadalle, jolloin kaupungin katedraali valmistui, vaikka kaupungin keskusta on suurelta osin 1700–1800–vuosisadan puutaloja, jotka ovat suojattuja niiden historiallisen merkityksen vuoksi. Kaupungin keskusta on siis onnistunut säilyttämään pikkukaupungin charmin. Kaupungissa on useita museoita ja kokoelmia, jotka ovat sekä paikallisia että kansallisia. Kaupungin suosituin museo on Norjan Petroleum museo, joka avattiin vuonna 1998 ja se on ainoa Petroleum Museum Euroopassa. Kaupungin vanhin museo on Missjonmuseet, perustettu vuonna 1864, ja se sijaitsee tiedekunnan rakennuksen pohjakerroksessa. Museossa on noin 5000 näyttelyä jotka koostuvat useista etnografisista ja historiallisista esineitä. Stavanger on myös portti Norjan vuonoille, joiden yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Pulpit Rock. Yli 200 000 ihmistä vaeltaa tällä kalliolla vuosittain.

Stavangerin ulkopuolella sijaitseva satama tarjoaa lauttoja Hirtshalsiin, Tanskaan. Paikalliset lautat menevät Tauun ja Kvitsøyyn, kun taas nopeat matkustajaveneet menevät moniin kyliin ja saariin reiittien Stavanger Haugesund ja Sauda välillä.


Langesund opas

Norjan satamakaupunki Langesund on vanha ja viehättävä rannikkokaupunki vuodelta 1765, ja on alueeen hallinnon keskus. Langesundin historia juontaa juurensa vuoteen 1765 ja sillä on vahva perinne satamana sahatavaralle, laivanrakennukselle ja jäälle. Se sijaitsee kauniilla vuonolla, jolla on sama nimi kuin kaupungilla. Keskellä kaupunkia on useita hyvin säilyneitä ja kunnostettuja rakennuksia 1700–luvun lopulta. Kaupunkia ympäröivä alue on tunnettu sen mielenkiintoisesta kasvistosta ja geologiasta. Langesund on yksi tunnetuimmista kesän kaupungeista Norjassa, koska siellä on suuri määrä aurinkoisia päiviä, ja vierailijoita saapuu paikalle toukokuusta elokuuhun. Kulttuuritarjonta herää eloon joka kesä, kun kaupunki toimii isäntänä lukuisille konserteille ja festivaaleille, kuten International Shanty Festival ja Seafood Kala festivaali.

Kaupungin satamasta kulkee lauttoja ympäri vuoden Hirtshalsiin Tanskaan. Lauttasatamassa on 4 lyhytaikaista parkkipaikkaa terminaalin ulkopuolella. Sisäpuolella olevista automaateista voi ostaa pientä purtavaa ja virvokkeita.