Lautta satamasta Symi satamaan Kalymnos

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Symi Kalymnos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 25 minuuttia samalla kun Dodekanisos Seaways reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 h 10 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Symi Kalymnos kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Symi - Kalymnos lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 3 h 25 min
    • Etsi hinta
  • Dodekanisos Seaways
    • 6 lähtöä viikoittain 2 h 10 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Symi Kalymnos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Symi Kalymnos on auto ja 2 matkustajaa.

Kalymnos opas

Kreikan saari Kalymnos sijaitsee Kosin ja Leroksen välillä kaakkois-Egeanmerellä ja se kuuluu Dodekanesian saariryhmään. Saaren pinta-ala on noin 110 km2 ja se on Dodekanesian neljänneksi suurin saari. Saaren nimi oli ennen Kalynda mutta se muuttui Kalymnaksi ja sitten taas Kalymnokseksi. Saari tunnetaan myös saaren sienisukelluksesta sen sienikalastuksen ansiosta. Kalymnoksen pääkaupunki on Pothia jossa suurin osa sen asukkaista elää. Chora, saaren toiseksi suurin kaupunki, oli ennen saaren pääkaupunki.

Jyrkkä, vaikuttava kallioinen maisema, jota asukkaat joskus pitivät kirouksena, on osoittautunut siunaukseksi kiipeilyyn ystäville. Koko saari on ainutlaatuinen luonnollinen kiipeilykenttä, yli 1300 kiipeilyrataa eri vaikeustasoissa tarjoaa valtavan valikoiman kiipeäjille.

Säännöllinen lauttayhteys kulkee Piraaeukseen, Rodokselle ja muille Dodekanesian saarille. Lauttoja menee myös Kykladien saarille ja Samokselle ja kesäkaudella, Chiokselle, Mytilinille ja Thessalonikille.