Symi
Lipsi
Lautat maahan Dodekanesian saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Symi satamaan Lipsi

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Symi Lipsi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Dodekanisos Seaways -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 20 minuuttia samalla kun Blue Star Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 tuntia 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 7 ylitystä viikko reitillä Symi Lipsi kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Symi - Lipsi?

Lautan ylitysaika Symi - Lipsi on noin 5h 02m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Symi - Lipsi?

Symi to Lipsi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Symi - Lipsi on 43 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Symi - Lipsi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Symi ja Lipsi välillä. Nämä ovat
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Symi - Lipsi?

Varaa lautat reitiltä Symi kohteeseen Lipsi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Symi - Lipsi?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Symi - Lipsi
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Symi - Lipsi?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Symi ja Lipsi välillä
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Symi - Lipsi?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Dodekanisos Seaways
  • Blue Star Ferries

Mikä on etäisyys Symi ja Lipsi välillä?

Etäisyys Symi ja Lipsi välillä on noin 74 meripeninkulmaa.

Symi opas

Symi on yksi Kreikan Dodekanesian saaristoon kuuluvista saarista joka sijaitsee noin 40 km luoteeseen Rodokselta ja 420 km päässä Piraeukselta. Saaren lähimmät maanaapurit ovat Datcan ja Bozburun niemimaat Muglan maakunnassa Turkissa. Symi on vuoristoinen ja täynnä pieniä laaksoja. Sillä on rantaviiva, joka vaihtelee kalliomaisemasta hiekkarannikkoon sekä syrjäisiin laaksoihin. Saaren tärkeintä kaupunkia kutsutaan myös Symiksi ja se sijaitsee koillisrannikolla. Kaupunki koostuu sataman ympärillä olevasta alemmasta kaupungista, Yialosista, ja ylemmästä kaupungista nimeltään Horio tai Ano Sými. Saaren rannoilla laiskottelun lisäksi on olemassa muutamia muita aktiviteetteja. Arkkienkeli Panormitiksen luostari on ortodoksinen luostari joka rakennettiin saaren lounaisrannikolle 1700–luvun alussa. Kastro-linna on Ano Sýmin yläpuolella ja sen rakensivat Pyhän Johanneksen ritarit laajentaessaan läheistä Bysantin linnaa. Monet luostarin osat sekä muinaisien linnoituksien jäänteet ovat yhä näkyvissä, joiden päälle rakennettiin jälkeenpäin kaksi muuta linnaa.


Lipsi opas

Kreikan saari Lipsi sijaitsee pohjoisessa osassa Dodekanesian saariryhmää. Se on suurin saari pienemmistä saarista ja luodoista koostuvasta kompleksista, jolla on suuri merkitys ympäristön kannalta, koska ne ovat osa Natura-verkostoa. Saari sijaitsee saarten Patmos ja Leros välillä ja oli alun perin asutettu esihistoriallisena aikana. Modernin asutuksen perusteti kreetalainen Ilias vuonna 1669. Lipsi virallisesti yhdistyi Kreikkaan vuonna 1948 ja sen pinta-ala on 16km2, rantaviivaa noin 35 km. Näkemisen arvoisiin nähtävyyksiin saarella kuuluu upea kirkko Agios Ioannis, Theologos, sen viereinen kaupungintalo ja museo. Kirkossa on ikoni Panaghia Mavri (Musta Madonna) vuodelta 1500. Myös Ecclesiastical-Folklore Museum, joka sisältää joitakin kirkollisiin pyhäinjäännöksiä ja pienen arkeologisen kokoelman. Panaghia of Haros, joka sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä Lipsin kaupungista, on ainut ikoni Kreikassa, jossa Neitsyt Maria on kuvattu pitelemään sylissään ristiinnaulittua Jeesusta, eikä Jeesus-lasta. Luostari, kuvakkeen kanssa, on peräisin vuodelta 1600.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Dodekanisos Seaways 08:55 12:15 3 tuntia 20 minuuttia Pe, La
Dodekanisos Seaways 08:55 12:30 3 tuntia 35 minuuttia Ti
Dodekanisos Seaways 09:00 12:40 3 tuntia 40 minuuttia Mon, To, Sun
Blue Star Ferries 17:20 00:15 6 tuntia 55 minuuttia La
Blue Star Ferries 17:30 00:15 6 tuntia 45 minuuttia To

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.