Lautta satamasta Symi satamaan Patmos

Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret yhdistyvät reitillä Symi Patmos, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Blue Star Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 6 tuntia 45 minuuttia samalla kun Dodekanisos Seaways reitti kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 45 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Symi Patmos kohteiden Dodekanesian saaret ja Dodekanesian saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Symi - Patmos lauttaoperaattorit

  • Blue Star Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 6 h 45 min
    • Etsi hinta
  • Dodekanisos Seaways
    • 6 lähtöä viikoittain 3 h 45 min
    • Etsi hinta

Patmos opas

Kreikan saari Patmos on osa Dodekanesian saariryhmää ja sijaitsee Egeanmerellä Turkin länsirannikolla. Heti kun saavut Patmokselle ja otat ensimmäisen askeleen pois lautalta, käy heti ilmi, että tämä saari todella on jotain aivan erityistä. Vilkas satamakaupunki Skala ja useita saaren suosituimmista nähtävyyksistä sijaitsevat kaupungissa tai sen ympärillä. Sakalan pohjoispuolella, Meloi Beach on täysin puiden varjostama ja hyvin kaunis. Luostari St. John, Horan kylässä, on myös kiinnostava monille vierailijoille, sekä lukemattomat kalkitut talot. Toinen suosittu nähtävyys saarella on Apocalypsen luola, jonka uskotaan olleen pyhä luola, jossa Saint Ioannis kuuli Jumalan äänen ja kirjoitti Apocalypsen. Luolassa kävijät voivat ihailla Saint Ioannisin kaivertamaa ristiä sekä kolmea pientä kiven halkeamaa, jonka kautta Jumalan ääni tuli symboloiden Holy Trinityä.