Lautta satamasta Tanah Merah satamaan Tanjung Pinang

Singapore ja Bintan -saari yhdistyvät reitillä Tanah Merah Tanjung Pinang, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Sindo Ferry -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Majestic Fast Ferry reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 40 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Tanah Merah Tanjung Pinang kohteiden Singapore ja Bintan -saari välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tanah Merah - Tanjung Pinang lauttaoperaattorit

  • Sindo Ferry
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h
    • Etsi hinta
  • Majestic Fast Ferry
    • 5 lähtöä päivittäin 1 h 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Tanah Merah Tanjung Pinang

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Tanah Merah opas

Tanah Merah on alue, joka sijaitsee Itä-Singaporessa. Se koostuu pääosin yksityisistä asuinkiinteistöistä, country clubeista ja joistain kevyen teollisuuden alueista. Tällä alueella sijaitsee myös segmentti East Coast Park. Kun maan talteenottaminen alkoi 1970-luvun alussa, useimmat rannikon kukkuloista tasoitettiin ja kaadettiin mereen joka loi maan nykyisen itärannikon. East Coast Parkway rakennettiin lähes kokonaan kierrätetylle maalle. Temasek peruskoulu sijaitsee kalliolla, Tanah Merahin Kechil entisellä paikalla. Kukkulat loppuvat äkillisesti Bedok Etelä Avenuen ja Upper East Coast Roadin risteyksessä sekä New Upper Changi Roadin toisessa päässä.

Tanah Merahin lähiöissä kulkee useita julkisen liikenteen reittejä, joten kuljetuksesta ei tarvitse huolehtia. Uusi Upper Changi Road, joka kulkee Tanah Merahin asuinalueella, tarjoaa useita bussilinjoja, joista jotkut tarjoavat pitkän matkan yhteyksiä.

Alueella on myös Tanah Merahin lauttaterminaali josta lähtee säännöllisiä lauttoja Indonesian Riau Saarille.