Sindo Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Sindo Ferry

Sindo Ferry yhdistää Singaporen mantereen sen Riau provinssin lukuisiin saariin.

Yhtiön nimeksi annettiin Sindo Ferry kun se ostettiin Penguin Ferry Servicenä vuonna 2011. Sindo Ferry on nykyään Singaporen suurin laivayhtiö.

Sindo Ferries tekee päivittäisiä matkoja Tanah Merahin satamasta Batam saarten terminaaleihin Batam Centerissä, Sekupangissa ja Waterfrontissa, sekä Tanjung Balaihin Great Karimun saarella ja Tanjung Pinangiin Bintan saarella.

Osana alueen vapaa-aikaan erikoistuneista yhtiöistä, Sindolla on yli 20 vuoden kokemusta matkailualalla ja tarjoaa jatkuvasti mitä parhainta palvelua asiakkailleen.

13 aluksen laivastollaan Sindo todella todistaa erinomaisen maineensa vapaa-aijan ja liikealan matkustajaliikenteen kattajana. Yhtiön laivasto on kehittynein ja modernein, ja sijoittaa säännöllisesti laivaston kehittämiseen tehdäkseen siitä mukavamman, edullisemman ja nopeamman.

Jokainen Sindo -laiva on sertifioitu ja niitä huolletaan säännöllisesti. Laivoihin mahtuu 150-300 matkustajaa riippuen aluksen koosta, ja jokainen tarjoaa tilavia ja mukavia istuimia.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Sindo Ferry -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Sindo Ferry -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.