COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanjung Pinang - Tanah Merah on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Bintan -saari - Singapore lautat sivullamme.

Tanjung Pinang - Tanah Merah lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Daily 2 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 1 hour 40 min
    • Get price

Lautta satamasta Tanjung Pinang satamaan Tanah Merah

Bintan -saari ja Singapore yhdistyvät reitillä Tanjung Pinang Tanah Merah, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Sindo Ferry -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Majestic Fast Ferry reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 40 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Tanjung Pinang Tanah Merah kohteiden Bintan -saari ja Singapore välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tanah Merah opas

Tanah Merah on alue, joka sijaitsee Itä-Singaporessa. Se koostuu pääosin yksityisistä asuinkiinteistöistä, country clubeista ja joistain kevyen teollisuuden alueista. Kun maan talteenottaminen alkoi 1970-luvun alussa, useimmat rannikon kukkuloista tasoitettiin ja kaadettiin mereen joka loi maan nykyisen itärannikon. East Coast Parkway rakennettiin lähes kokonaan kierrätetylle maalle. Tamasek peruskoulu sijaitsee kalliolla Tanah Merahin Kechil entisellä paikalla. Kukkulat loppuvat äkillisesti Bedok Etelä Avenuen ja Upper East Coast Roadin risteyksessä sekä New Upper Changi Roadin toisessa päässä.

Tanah Merah on Malaijin lause, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "punaista maaperää". Tanah Merah oli kerran mäkisellä alueella, jossa on kaksi näkyvää kalliota: Tanah Merah Besar, suuri kallio, ja Tanah Merah Kechil, pieni kallio. Kallioille johtavat tiet nimettiin Tanah Merah Besarin tieksi ja vastaavasti Tanah Merah Kechil tieksi. Nimet ovat pysyneet samoina tähän päivään.

Alueella on myös Tanah Merahin lauttaterminaali josta lähtee säännöllisiä lauttoja Indonesian Riau Saarille.