COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Termoli - San Domino on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Tremitisaaret lautat sivullamme.

Termoli - San Domino lauttaoperaattorit

  • 9 lähtöä viikoittain 1 tunti 15 min
  • Etsi hinta
  • 7 lähtöä viikoittain 50 min
  • Etsi hinta
  • 5 lähtöä viikoittain 1 tunti 20 min
  • Etsi hinta

Lautta satamasta Termoli satamaan San Domino

Italia ja Tremitisaaret yhdistyvät reitillä Termoli San Domino, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tirrenia liikennöi reittiä jopa 9 kertaa viikko, NLG 7 kertaa viikko & Gruppo Armatori Garganici kulkee reittiä jopa 5 kertaa viikko.

Kohteiden Italia ja Tremitisaaret välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 21 viikko reitillä Termoli San Domino ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Termoli opas

Termolin kaupunki sijaitsee Italian Adrianmeren rannikolla Campobasson alueella Molisessa. Kaupunki oli aikoinaan tunnettu vain kalasatamana, mutta viime vuosina siitä on tullut italialaisten suosima lomakohde. Monet talot vanhassa kaupungissa on kunnostettu tai rakennettu uudelleen ja maalattu eri pastelliväreillä. Kaupungin katedraali keskusaukiolla juontaa juurensa 1100– ja 1200–luvuille ja se on omistettu St. Mary of the Purificationille ja on hyvä esimerkki Apulian romaanisesta arkkitehtuurista. Katedraali sisältää kahdet pyhäinjäännökset: Vassus Lucera (San Basso) ja Timothy. Kaupungin linnan rakennutti County Robert I Loritello Normannin ylivallan aikana 1000–luvulla. Linna oli osa laajempaa linnoitusta, johon kuului kaupunkia ympäröivä muuri, josta vain torni on vielä nähtävillä.

Kaupunki on tunnettu erinomaisista rannoista ja kirkkaasta vesistä. 25 km säteellä Termolin kävijät voivat käydä kukkulakaupungeissa Larinossa, Casacalendassa, Montoriossa ja Montelongossa, jotka ovat säilyttäneet elämäntavat, joka ovat katoamassa muista, enemmän kehittyneimmistä auleista Italiassa.

Termoli on ainoa satama josta kulkee ympäri vuoden lautat Isole Tremitille.


San Domino opas

San Domino on saari joka sijaitsee Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on viisi saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa. Ne ovat osa Gargano National Parkia. Tremiti saaret olivat asutettuja jo rautakauden lopulla (400¬–300 eKr). Ne ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Mussolinin fasistisen vallan aikana saaria käytettiin myös poliittisille vangeille. Nykyään saaret ovat tärkeä matkailukohde niiden kristallinkirkkadien lämpimien vesien ansiosta. San Domino on matkailuun kehittynein saari saaristossa ja sillä on saariston ainoa hiekkaranta.