Lautta satamasta Termoli satamaan San Domino

Italia ja Tremitisaaret yhdistyvät reitillä Termoli San Domino, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tirrenia -lautta kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti 15 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 50 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 31 ylitystä viikko reitillä Termoli San Domino kohteiden Italia ja Tremitisaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Termoli - San Domino lauttaoperaattorit

  • Tirrenia
    • 10 lähtöä viikoittain 1 h 15 min
    • Etsi hinta
  • NLG
    • 3 lähtöä päivittäin 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Termoli San Domino

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta tällä reitillä. Esitetyt hinnat ovat henkilöä kohden.

Termoli opas

Termolin kaupunki sijaitsee Italian Adrianmeren rannikolla Campobasson alueella Molisessa. Kaupunki oli aikoinaan tunnettu vain kalasatamana, mutta viime vuosina siitä on tullut italialaisten suosima lomakohde. Monet talot vanhassa kaupungissa on kunnostettu tai rakennettu uudelleen ja maalattu eri pastelliväreillä. Kaupungin katedraali keskusaukiolla juontaa juurensa 1100– ja 1200–luvuille ja se on omistettu St. Mary of the Purificationille ja on hyvä esimerkki Apulian romaanisesta arkkitehtuurista. Katedraali sisältää kahdet pyhäinjäännökset: Vassus Lucera (San Basso) ja Timothy. Kaupungin linnan rakennutti County Robert I Loritello Normannin ylivallan aikana 1000–luvulla. Linna oli osa laajempaa linnoitusta, johon kuului kaupunkia ympäröivä muuri, josta vain torni on vielä nähtävillä.

Kaupunki on tunnettu erinomaisista rannoista ja kirkkaasta vesistä. 25 km säteellä Termolin kävijät voivat käydä kukkulakaupungeissa Larinossa, Casacalendassa, Montoriossa ja Montelongossa, jotka ovat säilyttäneet elämäntavat, joka ovat katoamassa muista, enemmän kehittyneimmistä auleista Italiassa.

Termoli on ainoa satama josta kulkee ympäri vuoden lautat Isole Tremitille.

San Domino opas

San Domino on saari joka sijaitsee Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on viisi saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa. Ne ovat osa Gargano National Parkia. Tremiti saaret olivat asutettuja jo rautakauden lopulla (400¬–300 eKr). Ne ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Mussolinin fasistisen vallan aikana saaria käytettiin myös poliittisille vangeille. Nykyään saaret ovat tärkeä matkailukohde niiden kristallinkirkkadien lämpimien vesien ansiosta. San Domino on matkailuun kehittynein saari saaristossa ja sillä on saariston ainoa hiekkaranta.