COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Tremitisaaret lautat sivullamme.

Termoli - San Domino lauttaoperaattorit

    • 3 lähtöä päivittäin 1 tunti
    • Etsi hinta
    • 5 lähtöä viikoittain 1 tunti 20 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Termoli satamaan San Domino

Italia ja Tremitisaaret yhdistyvät reitillä Termoli San Domino, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. NLG -lautta kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Gruppo Armatori Garganici reitti kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 26 ylitystä viikko reitillä Termoli San Domino kohteiden Italia ja Tremitisaaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Termoli opas

Termolin kaupunki sijaitsee Italian Adrianmeren rannikolla Campobasson alueella Molisessa. Kaupunki oli aikoinaan tunnettu vain kalasatamana, mutta viime vuosina siitä on tullut italialaisten suosima lomakohde. Monet talot vanhassa kaupungissa on kunnostettu tai rakennettu uudelleen ja maalattu eri pastelliväreillä. Kaupungin katedraali keskusaukiolla juontaa juurensa 1100– ja 1200–luvuille ja se on omistettu St. Mary of the Purificationille ja on hyvä esimerkki Apulian romaanisesta arkkitehtuurista. Katedraali sisältää kahdet pyhäinjäännökset: Vassus Lucera (San Basso) ja Timothy. Kaupungin linnan rakennutti County Robert I Loritello Normannin ylivallan aikana 1000–luvulla. Linna oli osa laajempaa linnoitusta, johon kuului kaupunkia ympäröivä muuri, josta vain torni on vielä nähtävillä.

Kaupunki on tunnettu erinomaisista rannoista ja kirkkaasta vesistä. 25 km säteellä Termolin kävijät voivat käydä kukkulakaupungeissa Larinossa, Casacalendassa, Montoriossa ja Montelongossa, jotka ovat säilyttäneet elämäntavat, joka ovat katoamassa muista, enemmän kehittyneimmistä auleista Italiassa.

Termoli on ainoa satama josta kulkee ympäri vuoden lautat Isole Tremitille.


San Domino opas

San Domino on saari joka sijaitsee Isole Tremitin saaristossa Adrianmerellä, pohjoiseen Garganon niemimaalta. Saaristossa on viisi saarta: San Domino, St. Nicholas, Cretaccio, Capraia ja Pianosa, ja kollektiivisesti saaret muodostavat kunnan Italian maakunnassa Foggiassa. Ne ovat osa Gargano National Parkia. Tremiti saaret olivat asutettuja jo rautakauden lopulla (400¬–300 eKr). Ne ovat toimineet vankeuspaikkana antiikin ajan jälkeen. Rooman keisari Augustus lähetti tyttärentyttärensä Julia nuoremman sinne, jossa hän kuoli 20 vuoden jälkeen. Keskiajalla saaristossa hallitsi Abbey of Santa Maria Mare ("Pyhä Maria on the Sea") San Nicolan saarella, joka ilmeisesti perustettiin täällä 800–luvulla Montecassinon benediktiiniläismunkkien toimesta. Mussolinin fasistisen vallan aikana saaria käytettiin myös poliittisille vangeille. Nykyään saaret ovat tärkeä matkailukohde niiden kristallinkirkkadien lämpimien vesien ansiosta. San Domino on matkailuun kehittynein saari saaristossa ja sillä on saariston ainoa hiekkaranta.