Santorini (Thira)
Mykonos
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santorini (Thira) satamaan Mykonos

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Santorini (Thira) Mykonos, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. SeaJets liikennöi reittiä jopa 5 kertaa päivä, Golden Star Ferries 7 kertaa viikko & Cyclades Fast Ferries kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 45 viikko reitillä Santorini (Thira) Mykonos ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Thira - Mykonos?

Lautan ylitysaika Thira - Mykonos on noin 2h 41m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Thira - Mykonos?

Thira to Mykonos lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Thira - Mykonos on 248 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Thira - Mykonos?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Thira ja Mykonos välillä. Nämä ovat
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Thira - Mykonos?

Varaa lautat reitiltä Thira kohteeseen Mykonos tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Thira - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Thira - Mykonos
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Thira - Mykonos?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Thira ja Mykonos välillä
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Thira - Mykonos?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • SeaJets
 • Golden Star Ferries

Mikä on etäisyys Thira ja Mykonos välillä?

Etäisyys Thira ja Mykonos välillä on noin 79 meripeninkulmaa.

Santorini (Thira) opas

Santorini, tai Thira mikä on saaren virallinen nimi, on kreikkalainen saari joka sijaitsee eteläisellä Egeanmerellä noin 200 km kaakkoon Kreikan mantereelta. Se on osa Kykladien saariryhmää ja Anafin kanssa se on ainoa paikka Euroopassa missä on kuuma autiomaailmasto. Kaikkien Santorinin vierailujen tulisi sisältää jahtiristeily kolmelle luodolle, jotka ovat syntyneet väkivaltaisesti tulivuoren räjähdyksessä. Saarekkeet ovat nimeltään Nea Kammeni, Palea Kammeni ja Thirassia ja niiden sijainti vastapäätä länsi-saarta antaa kävijöille mahdollisuuden nähdä itse tulivuori ja kaikki sen ihmeet. Fira, Santorinin pääkaupunki, on asettunut vaikuttavan kallion (260 metriä korkea) reunalla, ja se tarjoaa kävijöille vaikuttavat näkymät tulivuorelle. Firan kaupunki on täynnä pieniä kalkittuja taloja, perinteistä Kykladien arkkitehtuuria, sinisiä holvautuneita kirkkoja ja kapeita katuja täynnä kaikenlaisia kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja.

Santorinin saarella on kaksi satamaa. Pääsatama on Athinios, jonne kaikki lautat ja kaupalliset veneet saapuvat. Toinen on vanha satama, jota käytetään enimmäkseen risteilyaluksille. Satamasta pääsee Piraeukselle, Rafinaan ja muille Kykladien saarille. Sekä perinteiset että high speed lautat toimivat näillä reiteillä.


Mykonos opas

Kreikan saari Mykonos on yksi Kykladien saarista, ja se tihkuu erottuvaa glamouria, kiiltoa ja Kreikan persoonallisuutta. Mykonos Town (Hora) on saaren pääkaupunki ja se on keskeinen saaren matkailulle. Hora on tunnettu Old Port lauttalaiturista, vilkkaasta Taxi Squarestä (Plateia Manto Mavrogenous), rantatavernoista, museoista, trendikkäistä putiikeista ja kalkituista taloista, erityisesti sen Little Venice kaupunginosassa. Useimmille turisteille Mykonoksen rannat ovat loman huippu. Rannat ovat runsaat saarella ja useimmat ovat kauniita, kultaista hiekkaa ja niihin on helppo päästä. Kesäkuusta alkaen niistä tulee melko kiireisiä, ja useimmat rannat eivät ole tarpeeksi suuria tarjoamaan yksityisyyttä, vaikka aurinkotuoleja usein ryhmitelty. Lähimmät Horan rannat eivät välttämättä ole parhaita mitä Mykonos on tarjota, mutta ne ovat erityisen suosittuja, mukaan lukien sekä Agios Stefanoksen uimaranta ja Platis Gialos.

Saarella on kaksi satamaa. Kaikki matkustaja-autolautat saapuvat vanhaan Mykonoksen satamaan, ja New Port Tourlosia käytetään useimmiten risteilyaluksille. Mykonosista lähtee lauttoja Piraeukselle ja Rafinaan Kreikan mantereella ja muille Kykladien ja Dodekanesian saarille ja Kreetalle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SeaJets 09:20 11:40 2 tuntia 20 minuuttia Sun
SeaJets 09:20 11:45 2 tuntia 25 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, La
SeaJets 09:40 11:35 1 tunti 55 minuuttia Ti, To, Pe, Sun
SeaJets 09:40 12:15 2 tuntia 35 minuuttia Mon, Ke, La
Cyclades Fast Ferries 09:50 12:55 3 tuntia 5 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 10:10 12:30 2 tuntia 20 minuuttia Mon, Ke, To, La
SeaJets 10:10 12:35 2 tuntia 25 minuuttia Ti, Pe, Sun
SeaJets 12:10 14:10 2 tuntia Jokapäiväinen
SeaJets 12:20 16:40 4 tuntia 20 minuuttia Jokapäiväinen
Golden Star Ferries 14:15 17:20 3 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.