COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tigerline Ferry

Tigerline Ferry on Thaimaalainen lauttaoperaattori joka yhdistää maan länsirannikon kaupungit suosituilla Andamaanienmeren turistisaarilla nimiltä Ko Phi Phi, Ko Lanta ja Ko Lipe.

Palvelu on räätälöity reppumatkaajayhteisölle ja niile, jotka haluavat löytää Thaimaan hienoimmat helmet, tarjoten tarjouksia ja edullisia matkoja monille tunnetuille saarille; Huippukausina Ko Phi Phi vetää puoleensa melkein kymmenen tuhatta kävijää päivässä.

Keltaisella maalilla ja värikkäillä raidoilla koristettuihin Tigerline laivoihin kuuluu Nateesub, Nateethong, Sangsuree ja Sangsiri, jotka ovat nopeita ja tilavia 180 matkustajan laivoja. Laivassa voit oleskella joko ilmastoidussa matkustamossa tai kylpeä Thaimaan upeassa auringossa laivan avokannella. Tämän lisäksi, yhtiön vakiopalveluun kuuluvat raikkaat lounaat sekä monet virvokkeet.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Tigerline Ferry -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Tigerline Ferry -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Tigerline Ferryiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Tigerline Ferry kaikki reitit