tirrenia_amsicora

Amsicora

Tirrenia ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Tirrenia eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Rakennettu vuonna 2002 korvaamaan vanhempia laivoja mantereen ja Sardinian välisellä reitillä, Amsicoran matkustajakapasiteetti on 1850 ja sisältää lukuisia hyttejä ja sviittejä, joista valita. Laivan palveluihin kuuluu itsepalveluravintola, kolme baaria, kaksi eri paikkaa tehdä ostoksia, elokuvateatteri, kaksi Internet-pistettä, lasten leikkipaikka, yökerho ja ulkouima-allas.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Amsicora oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Amsicora laivalla

tirrenia_amsicora_bar tirrenia_amsicora_cabin tirrenia_amsicora_rear_view tirrenia_amsicora_reception tirrenia_amsicora_swimming_pool

Operaattorin Tirrenia muita laivoja

Amsicora arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!