Tirrenia

Tirrenia yhdistää manner-Italian Sardiniaan, Sisiliaan ja Tremiti-saariin ja on nykyään yksi Euroopan suurimmista laivayhtiöistä.

Tirrenialla on suuri määrä ylityksiä joka vuosi. Pääasiassa uusista nopeista aluksista koostuvalla laivastolal pääset määränpäähäsi mahdollsimman mukavasti ja ennätysnopeasti.

Vuosittain Tirrenia tekeen noin 60,000 ylitystä, matkustaa neljä miljoonaa mailia, toivottaa tervetulleeksi 13 miljoonaa matkustajaa ja kuljettaa kaksi miljoonaa autoa.

Tirrenian laivoilla on yhdenmukainen laatusisustus ja laivojen keski-ikä on 3-4 vuotta, mikä on Välimeren nuorimpien joukossa.

Suosituimmilla reiteillä Tirrenia Ferries kuljettaa jopa 2,700 matkustajaa ja 900 autoa jopa 30 solmun nopeudella.

Tirrenian laivoilta löydät kaikki tavalliset palvelut. Tirrenian miehistö on omistautunut vastaamaan matkustajien vaatimuksiin tehdäkseen matkasta mahdollisimman mukavan ja rentouttavan kokemuksen.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Tirreniain aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Tirrenia kaikki reitit

Tirrenia asiakasarviot

 • "Lautta Olbiaan"

  Laiva oli puhdas, hiljainen ja ajoissa. Et voi pyytää enempää. Miehistö oli kohtelias ja avulias.

  'Duane ' matkusti operaattorilla Tirrenia aluksella Nuraghes

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lumoava tapa päästä Sisiliaan!"

  Suosittelen käymään laivayhtiön toimistossa satamassa passien ja varausvahvistuksen kanssa aikaisemmin päivällä/edellisenä päivänä. Meille tuli kiire löytää toimisto ja sitten laiva kiireisessä Napolin satamassa. Henkilökunta oli miellyttävä, ensimmäisen luokan hytti oli kohtuuhintainen ja suosittelen sitä - paljon hauskempi kuin junamatka. Suuri ikkuna, lakanat ja puuvillaviltti, oma kylpyhuoneemme - todella mukava ja siisti. Ateriat olivat hieman kalliita mutta ne näyttivät hyviltä ja ravintoloissa oli tarjouksia. Lähtöinnostus ja juhlintadrinkit baarissa loivat mahtavan ilmapiirin. Lähdimme ja saavuimme ajoissa. Tekisimme sen uudelleen!

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Tirrenia aluksella Florio

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nerokas"

  Rakastin koko reissua, kiitos. Mutta kaverini olisi kaivannut hieman apua matkalaukkujen kanssa. Lisa.

  'Lisa' matkusti operaattorilla Tirrenia aluksella Janas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Upea matka"

  Saavuin Cagliarin lähtöselvityksiin hyvissä ajoin. Tirrenian henkilökunta oli todella ystävällinen. Matkasuunnitelma oli suurenmoinen. Ihmiset olivat ystävällisiä, avuliaita ja hytti oli tahraton. Matka ei olisi voinut olla parempi.

  'Dagh' matkusti operaattorilla Tirrenia aluksella Dimonios

  Lue lisää Näytä vähemmän