Trapani
Pantelleria
Lautat maahan Pantelleria-saari
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Trapani satamaan Pantelleria

Sisilia ja Pantelleria-saari yhdistyvät reitillä Trapani Pantelleria, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä viikko reitillä Trapani Pantelleria kohteiden Sisilia ja Pantelleria-saari välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Pantelleria-saari lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Trapani - Pantelleria?

Lautan ylitysaika Trapani - Pantelleria on noin 4h 15m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Trapani - Pantelleria?

Trapani to Pantelleria lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Trapani - Pantelleria on 209 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Trapani - Pantelleria?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Trapani ja Pantelleria välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Trapani - Pantelleria?

Varaa lautat reitiltä Trapani kohteeseen Pantelleria tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Trapani - Pantelleria?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Trapani - Pantelleria
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Trapani - Pantelleria?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Trapani ja Pantelleria välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Trapani - Pantelleria?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Trapani ja Pantelleria välillä?

Etäisyys Trapani ja Pantelleria välillä on noin 77 meripeninkulmaa.

Trapani opas

Trapanin kaupunki sijaitsee Italian Sisilian saarella ja se on Trapanin maakunnan pääkaupunki. Kaupunki on tärkeä kalasatama ja tärkein portti Egadisaarille. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Elymiansien aikaan. Trapanissa on useita mielenkiintoisia kirkkoja , mukaanlukien kaupungin kunnostettu katedraali, Cattedrale di San Lorenzo, joka huolimatta sen barokin tyylistä,on 1300–luvulta. Chiesa del Purgatorio on veistosten koti, joitaa kuljetetaan läpi Trapanin kaupungin kuuluisan pääsiäisen kulkueen aikana. Pitkäperjantaina nämä kaksikymmentä puista patsasta, Misterit, kuljetetaan katujen läpi viittaan pukeutuneiden kansalaisten avulla. Trapanin alueen nähtävyyksiä ovat keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viini) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistä - ja erinomainen pohja muutamalle päivälle - on kolme saarta saaristossa. Kahdelle saarista pääsee Trapanista vain puolessa tunnissa, ja ne ovat hyviä paikkoja rentoutua, uida, sukeltaa, pyöräillä ja puuhailla.

Trapanin satamasta lautat lähtevät saarille kuten Pantelleria sekä Napoli, Cagliari Sardiniassa ja Tunisiassa.


Pantelleria opas

Italian Sisilian saaren läntisimmässä kärjessä, lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa, piilee "Välimeren musta helmi", tuliperäinen saari Pantelleria. Suurin kaikista Sisilian saarista se oli ensimmäinen ponnahduslauta arabien hyökkäykselle Sisiliaan 700-luvulla ja sen nimi juontuu arabian "Bint-al Rion" - tuulen tytär. Pantelleria on yksi Sisilian tyypillisimmistä pienestä saaresta ja se ei kuulu saariston kuten Egadis tai Aeolians. Sen Kallioranta, joskus dramaattinen, joskus lempeä, ulottuu hieman yli 31 kilometriin. Sisäsaarelle on ominaista laavakiviseinät, useita tulivuoren huippuja ja hajainen Dammusi. Nämä talot on rakennettu paikallisten laavakivestä, niissä on holvatut katot mikä tekee niiden muodon, ja toimii myös keinona kerätä sadevettä. Paksut seinät pitävät sisätilojen viileänä kesällä ja antaa eristystä talvella. Tyypillisesti tärkeimmät oleskelutilat olivat talli, piha ja puu-uuni. Talot ovat vain yksikerroksisia, ja kiitos niiden värin, Dammusi sulautuvat ympäröivään maaseutuun, käytännössä muuttamatta yleistä maata.

Lautat satamaan lähtevät Trapanista (Sisilia) ja kantosiipi, vain matkustajille, Trapanista ja Mazara del Vallosta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 13:30 16:00 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 14:00 20:00 6 tuntia La, Sun
Siremar 23:00 06:30 7 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.