COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Trapani - Pantelleria on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Pantelleria-saari lautat sivullamme.

Trapani - Pantelleria lauttaoperaattorit

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 8 Sailings Weekly 6 hr
    • Get price

Lautta satamasta Trapani satamaan Pantelleria

Sisilia ja Pantelleria-saari yhdistyvät reitillä Trapani Pantelleria, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 6 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 15 ylitystä viikko reitillä Trapani Pantelleria kohteiden Sisilia ja Pantelleria-saari välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Trapani opas

Trapanin kaupunki sijaitsee Italian Sisilian saarella ja se on Trapanin maakunnan pääkaupunki. Kaupunki on tärkeä kalasatama ja tärkein portti Egadisaarille. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin Elymiansien aikaan. Trapanissa on useita mielenkiintoisia kirkkoja , mukaanlukien kaupungin kunnostettu katedraali, Cattedrale di San Lorenzo, joka huolimatta sen barokin tyylistä,on 1300–luvulta. Chiesa del Purgatorio on veistosten koti, joitaa kuljetetaan läpi Trapanin kaupungin kuuluisan pääsiäisen kulkueen aikana. Pitkäperjantaina nämä kaksikymmentä puista patsasta, Misterit, kuljetetaan katujen läpi viittaan pukeutuneiden kansalaisten avulla. Trapanin alueen nähtävyyksiä ovat keskiaikainen muurattu kukkulakaupunki Erice, Marsala (kuuluisa viini) ja antiikin Kreikan paikka Selinunte. Yksi parhaista retkistä - ja erinomainen pohja muutamalle päivälle - on kolme saarta saaristossa. Kahdelle saarista pääsee Trapanista vain puolessa tunnissa, ja ne ovat hyviä paikkoja rentoutua, uida, sukeltaa, pyöräillä ja puuhailla.

Trapanin satamasta lautat lähtevät saarille kuten Pantelleria sekä Napoli, Cagliari Sardiniassa ja Tunisiassa.


Pantelleria opas

Italian Sisilian saaren läntisimmässä kärjessä, lähempänä Afrikkaa kuin Eurooppaa, piilee "Välimeren musta helmi", tuliperäinen saari Pantelleria. Suurin kaikista Sisilian saarista se oli ensimmäinen ponnahduslauta arabien hyökkäykselle Sisiliaan 700-luvulla ja sen nimi juontuu arabian "Bint-al Rion" - tuulen tytär. Pantelleria on yksi Sisilian tyypillisimmistä pienestä saaresta ja se ei kuulu saariston kuten Egadis tai Aeolians. Sen Kallioranta, joskus dramaattinen, joskus lempeä, ulottuu hieman yli 31 kilometriin. Sisäsaarelle on ominaista laavakiviseinät, useita tulivuoren huippuja ja hajainen Dammusi. Nämä talot on rakennettu paikallisten laavakivestä, niissä on holvatut katot mikä tekee niiden muodon, ja toimii myös keinona kerätä sadevettä. Paksut seinät pitävät sisätilojen viileänä kesällä ja antaa eristystä talvella. Tyypillisesti tärkeimmät oleskelutilat olivat talli, piha ja puu-uuni. Talot ovat vain yksikerroksisia, ja kiitos niiden värin, Dammusi sulautuvat ympäröivään maaseutuun, käytännössä muuttamatta yleistä maata.

Lautat satamaan lähtevät Trapanista (Sisilia) ja kantosiipi, vain matkustajille, Trapanista ja Mazara del Vallosta.