tt_line_robin_hood

Robin Hood

TT Line toimii satamien Travemünde Trelleborg välillä

Nimetty kuuluisan lainsuojattoman mukaan, Robin Hoodin lautta tarjoaa valikoiman majoitusmahdollisuuksia, itsepalvelu buffet-ravintolan, myymälän, saunan ja paljon muuta!

Hytit / Lepotuolit

Robin Hoodilla on 163 kylpyhuoneella varustettua hyttiä, joko yhden, kahden tai kolmen hengen - kaikissa on merinäköala ja sijaitsevat autokannen yläpuolella.

Ravintolat

Robin Hoodin keittiön miehistö pitää huolta ’gastronomisesta hyvinvoinnistasi’ sillä heidän buffetissa on tarjolla laaja valikoima ruokaa.

Ostokset

'Captain’s Choice Shop' tarjoaa laajan valikoiman kosmetiikkaa, väkeviä alkoholijuomia, tupakkatuotteita ja paljon muuta, kaikki edulliseen hintaan.

Muut palvelut

Jos haluat rentoutua matkan aikana niin suuntaa Robin Hoodin saunaan.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Robin Hood oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Robin Hood laivalla

tt_line_robin_hood_1_berth_cabin tt_line_robin_hood_2_berth_cabin tt_line_robin_hood_3_berth_cabin tt_line_robin_hood_cabin tt_line_robin_hood_captains_choice_shop

Robin Hood arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!