TT Line

TT Line yhdistää Saksan ja Puolan Ruotsiin moderneilla, luotettavilla, korkealuokkaisilla ja ympäristöystävällisillä lautoilla ja laivoilla.

TT Line on tarjonnut edullisia matkoja Itämeren yli kuudella modernilla ro-ro-aluksella jopa 23 kertaa päivässä yli 50 vuotta. Yhtiö kuljettaa noin 900 000 matkustajaa, 180 000 autoa ja 400 000 rahtiyksikköä vuosittain, tehden TT Linestä markkinajohtaja Saksan, Puolan ja Ruotsin välisessä meriliikenteessä.

TT Linen laivojen henkilökunta on kokenutta ja tarjoaa mukavuutta ja luotettavuutta. Tilavat hytit, korkealuokkaiset ateriat ja laajavalikoimaiset kaupat tekevät Itämeren ylityksestä unohtumattoman kokemuksen.

TT Linen reitit tarjoavat mahdollisuuden valita myös parhaan matkustustavan joko jalan tai auton kanssa. Kaikilla TT Linen satamilla on erinomaiset yhteydet moottoritieverkkoihin, ja huomaat, että TT Line on täydellinen portti Skandinavian ja manner-Euroopan välillä.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata TT Line -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin. Vertaa ennen varaamista TT Line -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin TT Line kaikki reitit

TT Line asiakasarviot

 • "Mukavat matkat"

  Oikein siistit ja kivat laivat. Söimme myös laivalla molemmilla matkoilla ja olemme tyytyväisiä ruokatarjoiluun. Voin suositella matkustamista TT Line-laivoilla.

  'Tuija' matkusti operaattorilla TT Line aluksella Huckleberry Finn/Peter Pan

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Travemünde-Trelleborg TT line"

  Laivalippujen välittäjä firma direct ferries korottaa joka kerta kun tilaa liput laivalipun hintaa ja samoin visa kortin lisämaksua MIKSI? Kun tilaan laivayhtiöltä suoraan lippu on halvempi eikä mitään muita ylimääräisiä kuluja peritä.

  'Väinö' matkusti operaattorilla TT Line aluksella Peter Pan

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lepotuolien puute"

  Laivat ovat mielestäni siistit ja viihtyisät, mutta kummassakaan laivassa ei ole lopotuoleja lainkaan. Ilman hyttiä matkanneena, ei nukkumapaikkoja ollut lainkaan.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla TT Line aluksella Tom Sawyer/Nils Holgersson

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Todellista asiakaspalvelua"

  Kesäkuun 12. päivänä matkustin Rostockista Trelleborgiin. Saapuessani aikaisin lähtöselvitykseen tiskin nainen sanoi: "jätä moottoripyöräsi jonnekin missä voin nähdä sen ja mene kahvilaan, kunnes lastaus alkaa tunnin päästä". (todellista asiakaspalvelua No1) 16.6. paluumatkalla Trelleborgista menin taas tiskille, sanoi nimeni ja nainen sanoi "Ei", minä sanoin "Mutta olen varannut paluumatkan Saksaan tänään" jälleen hän sanoi ei"ei" näytin hänelle minun varauvahvistusta, jonka minä tai tietokone oli sotkenut ja paluupäiväksi oli tullut 16.heinäkuuta. Ymmärtäväinen toimihenkilö päästi minut lautalle ilman lisämaksua ja jatkoin matkaani kotiin (todellista asiakaspalvelua No2). Aion ehdottomasti käyttää tätä yritystä uudelleen tulevaisuudessa.

  'Michael' matkusti operaattorilla TT Line aluksella Huckleberry Finn

  Lue lisää Näytä vähemmän