COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

TT Line

TT Line yhdistää Saksan ja Puolan Ruotsiin moderneilla, luotettavilla, korkealuokkaisilla ja ympäristöystävällisillä lautoilla ja laivoilla.

TT Line on tarjonnut edullisia matkoja Itämeren yli kuudella modernilla ro-ro-aluksella jopa 23 kertaa päivässä yli 50 vuotta. Yhtiö kuljettaa noin 900 000 matkustajaa, 180 000 autoa ja 400 000 rahtiyksikköä vuosittain, tehden TT Linestä markkinajohtaja Saksan, Puolan ja Ruotsin välisessä meriliikenteessä.

TT Linen laivojen henkilökunta on kokenutta ja tarjoaa mukavuutta ja luotettavuutta. Tilavat hytit, korkealuokkaiset ateriat ja laajavalikoimaiset kaupat tekevät Itämeren ylityksestä unohtumattoman kokemuksen.

TT Linen reitit tarjoavat mahdollisuuden valita myös parhaan matkustustavan joko jalan tai auton kanssa. Kaikilla TT Linen satamilla on erinomaiset yhteydet moottoritieverkkoihin, ja huomaat, että TT Line on täydellinen portti Skandinavian ja manner-Euroopan välillä.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata TT Line -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista TT Line -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin TT Line kaikki reitit

TT Line asiakasarviot

 • "Erinomaista!"

  Oli pitkä matka takana, ja oli pakko päästä lepäämään koska edessä oli vielä pidempi matka. Matka sujui unten mailla ja jälkeenpäin menin vielä syömään. Ruoka oli tosi hyvää. Suosittelen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Phone service"

  Very good experience !

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka"

  Kaikki oli hienosti hoidettu ja homma toimi erittäin hyvin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukavat matkat"

  Oikein siistit ja kivat laivat. Söimme myös laivalla molemmilla matkoilla ja olemme tyytyväisiä ruokatarjoiluun. Voin suositella matkustamista TT Line-laivoilla.

  Lue lisää Näytä vähemmän