COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ventotene - Ponza on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Ventotene - Ponza lauttaoperaattorit

    • 5 Sailings Weekly 50 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Ventotene satamaan Ponza

Pontiset saaret ja Pontiset saaret yhdistyvät reitillä Ventotene Ponza, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Ventotene Ponza kohteiden Pontiset saaret ja Pontiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).


Ponza opas

Ponza on suurin Pontinen saarista, houkuttele saaristo Italian rannikolla Rooman ja Napolin välissä. Siniset vedet ja silmiinpistävät mäkimaisemat, saari on rakastettu säännöllisillä vierailijoilla, jotka yrittävät pitää sen hurman salaisuutena. Saari on kuuluisa sinisistä luolista, joka etruskit loivat. Joukossa ovat käärmeluola ja Roman Gallery, Roman tunneli, joka yhdistää Ponzan kaupungin (nyt suljetulle) isolle hiekkarannalle nimeltään Chiaia di Luna. Saarella on useita arkeologisia raunioita, kuten Egyptin, kanaanilaisten, kreikkalaisten, ja foinikialaisten necropoli rauniot keskellä saarta. Etruskien rauniot ovat sikin sokin saarta sekaisin Roman raunioiden kanssa. Suuri patsas nimeltään Il Mamozio ("Muumio") tai Il Mitreo, eli hiippa tai papin hattu, on 3000 vuotta vanha marmoripatsas ja se löytyi satamasta. Kuvaten paikallista Etrurian konsulia, se on nykyään museossa Napolissa suojamuovin takana, jossa se yhdistyi päänsä kanssa. Se on vanhin tunnettu etruskien patsas ja on erittäin harvinainen.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.