Ventotene
Ponza
Lautat maahan Pontiset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ventotene satamaan Ponza

Pontiset saaret ja Pontiset saaret yhdistyvät reitillä Ventotene Ponza, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SNAV -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 50 minuuttia samalla kun NLG reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 45 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Ventotene Ponza kohteiden Pontiset saaret ja Pontiset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ventotene - Ponza?

Lautan ylitysaika Ventotene - Ponza on noin 47m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ventotene - Ponza?

Ventotene to Ponza lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ventotene - Ponza on 71 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ventotene - Ponza?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Ventotene ja Ponza välillä. Nämä ovat
  • SNAV
  • NLG

Miten voin varata lauttalippuja Ventotene - Ponza?

Varaa lautat reitiltä Ventotene kohteeseen Ponza tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ventotene ja Ponza välillä?

Etäisyys Ventotene ja Ponza välillä on noin 28 meripeninkulmaa.

Ventotene opas

Pieni Ventotene kuuluu Ponzianen saariryhmään Italian länsirannikon edustalla.
Vain kolme kilometriä pitkän ja 800 metriä leveän Ventotenen nimi tulee saaren yli puhaltavista tuulista (tuuli italiaksi on vento).


Ponza opas

Ponza on suurin Pontinen saarista, houkuttele saaristo Italian rannikolla Rooman ja Napolin välissä. Siniset vedet ja silmiinpistävät mäkimaisemat, saari on rakastettu säännöllisillä vierailijoilla, jotka yrittävät pitää sen hurman salaisuutena. Saari on kuuluisa sinisistä luolista, joka etruskit loivat. Joukossa ovat käärmeluola ja Roman Gallery, Roman tunneli, joka yhdistää Ponzan kaupungin (nyt suljetulle) isolle hiekkarannalle nimeltään Chiaia di Luna. Saarella on useita arkeologisia raunioita, kuten Egyptin, kanaanilaisten, kreikkalaisten, ja foinikialaisten necropoli rauniot keskellä saarta. Etruskien rauniot ovat sikin sokin saarta sekaisin Roman raunioiden kanssa. Suuri patsas nimeltään Il Mamozio ("Muumio") tai Il Mitreo, eli hiippa tai papin hattu, on 3000 vuotta vanha marmoripatsas ja se löytyi satamasta. Kuvaten paikallista Etrurian konsulia, se on nykyään museossa Napolissa suojamuovin takana, jossa se yhdistyi päänsä kanssa. Se on vanhin tunnettu etruskien patsas ja on erittäin harvinainen.

Lautat Ponzasta lähtevät Napoliin, Terracinaan, Formiaan ja Anzioon; kantosiipialuksia menee myös Anzioon ja Formiaan 75:ssä minuuttissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
SNAV 10:05 10:55 50 minuuttia Mon
SNAV 17:15 18:05 50 minuuttia Mon, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.