ventouris_ferries_bari

Bari

Ventouris Ferries ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Ventouris Ferries eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Barin laivalla löydät lukuisia mukavuuksia, jotka viihdyttävät sinua matkan aikana, kuten kahvila-baarin, itsepalveluravintolan, duty free-myymälän sekä Wi-Fi-internet yhteyden. Laiva on 130 metriä pitkä ja 22 metriä leveä, Barin laivalle mahtuu jopa 1125 matkustajaa ja 300 autoa, ja siellä on 400 vuodepaikkaa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Bari oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Bari laivalla

ventouris_ferries_bari_cabin ventouris_ferries_bari_cabin2 ventouris_ferries_bari_cafe_seating ventouris_ferries_bari_corridor ventouris_ferries_bari_games_room ventouris_ferries_bari_restaurant

Operaattorin Ventouris Ferries muita laivoja

Bari arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!