Zeebrugge
Hull
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Zeebrugge satamaan Hull

Belgia ja Englanti yhdistyvät reitillä Zeebrugge Hull. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 14 tuntia 30 minuuttia.

Zeebrugge Hull matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Belgia - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Zeebrugge - Hull?

Lautan ylitysaika Zeebrugge - Hull on noin 14h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Zeebrugge - Hull?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Zeebrugge to Hull ja tämä on
 • P&O Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Zeebrugge - Hull?

Varaa lautat reitiltä Zeebrugge kohteeseen Hull tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Zeebrugge Hull lautta arvostelut

 • "Huoleton"

  Erinomaisen huoleton - täydellinen lopetus lomalle.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka!"

  Perheenä olemme aina odottaneet innolal laivamatkaa Zeebruggeen: Siltä hetkeltä kun auto on lastattu tuntuu kuin loma olisi alkanut, laivan palvelut ovat fantastisia. Tällä viime matkalla matkustin yksin mutta olin silti innoissani päästessäni taas laivalle.

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen kokemuksemme Hull - Zebrugge lautalla"

  Hieno kokemus, todella rentouttava alku lomallemme - Euroopan kierely matkailuautolla. Tekisimme tämän ehdottomasti uudelleen ja suosittelisimme sitä muillekin!

  'Pride of Bruges' travelled on Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän

Zeebrugge opas

Zeebruggen kylä ja satama sijaitsevat Belgian rannikolla. Kylä sijaitsee Pohjanmeren rannikolla ja koska se on lähellä Euroopan suuria teollisuuden kaupunkeja, ja koska sillä on hyvät liikenneyhteydet, siitä on tullut liikenteen keskus kaikkiin suuntiin. Zeebrugge on myös Belgian tärkein kalasatama ja sen kalamarkkinat ovat yhdet Euroopan suurimmista. Satamassa tapahtui Zeebruggen hyökkäys 23. huhtikuuta 1918, kun Britannian kuninkaallisen laivaston laittoi Saksan sisämaan laivastotukikohdan Bruggessa pois toiminnasta. Amiraali Roger Keyes oli suunnitellut ja johtanut hyökkäyksen joka upotti sataman laivat tukkien tukikohdan sisäänkäynnin ensimmäisen maailmansodan viimeiseksi seitsemäksi kuukaudeksi.

Suurin osa matkustajista kulkee sataman kautta joko nauttien ylellisestä risteilystä tai matkalla Hulliin ja Rosythiin Britanniassa. Satamassa on useita kauppoja, kahvila ja mukavat odotustilat.


Hull opas

Kingston-Upon-Hull, tai vain Hull lyhyesti, on vilkas satama joka sijaitsee Hullin ja Humberin jokien suiston yhtymäkohdassa. Se on toiminut satamana Keski-Englannissa Rooman ajoista alkaen. Alkuperäinen Hullin kaupunki syntyi, kun kuningas Edward I (1272-1307) päätti, että hän tarvitsee turvallisen sataman, josta toimittaa tavaraa skotteja vastaan taistelevalle armeijalle. Tämä keidas Hull-joella sopi rooliin täydellisesti.

Moderni Hullin on suuri ja kiireinen kaupunki , josta löytyy helpot ostosmahdollisuudet, kompakti ulkoasu, pysäköintitilat ja liikenne-vapaat kadut, jotka ovat myös puitteet ulkoviihteelle keväisin ja kesäisin. Yksi maan mielenkiintoisimmista ja luonnonkauniista ostoskeskuksista on vaikuttava, lasikatteinen Princes Quay, joka kirjaimellisesti nousee vedestä ja leijailee Prince's Dockilla. Yhtenä alueen suurimmista ostoskeskuksista, se yhdistää taitavasti kaupungin vanhan ja uuden puolen.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.