Lautta satamasta Zeebrugge satamaan Hull

Belgia ja Englanti yhdistyvät reitillä Zeebrugge Hull. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: P&O Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 14 tuntia 30 minuuttia.

Zeebrugge Hull matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Zeebrugge - Hull lauttaoperaattorit

 • P&O Ferries
  • 7 lähtöä viikoittain 14 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Zeebrugge Hull

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Zeebrugge Hull on auto ja 1 matkustaja.

Zeebrugge Hull lautta arvostelut

 • "Hieno matka!"

  Perheenä olemme aina odottaneet innolal laivamatkaa Zeebruggeen: Siltä hetkeltä kun auto on lastattu tuntuu kuin loma olisi alkanut, laivan palvelut ovat fantastisia. Tällä viime matkalla matkustin yksin mutta olin silti innoissani päästessäni taas laivalle.

  'Morna' matkusti Zeebrugge Hull operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Huoleton"

  Erinomaisen huoleton - täydellinen lopetus lomalle.

  'Anonyymi' matkusti Zeebrugge Hull operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of Bruges

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kommentteha Hull - Zeebruggen lautasta"

  Vaimoni ja minä olemme nyt käyttäneet tätä lauttaa neljänä eri kertana ja olemme olleet joka kerta tyytyväisiä sekä P&O Ferriesin että directferriesin palveluun. Laiva on virheetön, rakastan sitä.

  'Keith' matkusti Zeebrugge Hull operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "5 tähden matka"

  Minua kohdeltiin kunnioittaen matkallani Zeebruggesta Hulliin ja takaisin. Ruoka oli mainiota ja palveul erinomaista ja kaikki henkilökunnan jäsenet jotka tapasin olivat auttavaisia. Aion ehdottomasti matkustaa P&O Ferriesillä uudestaan ja uudestaan, mahtavaa, hyvää työtä P&O.

  'David' matkusti Zeebrugge Hull operaattorilla P&O Ferries aluksella Pride of York

  Lue lisää Näytä vähemmän

Zeebrugge opas

Zeebruggen kylä ja satama sijaitsevat Belgian rannikolla. Kylä sijaitsee Pohjanmeren rannikolla ja koska se on lähellä Euroopan suuria teollisuuden kaupunkeja, ja koska sillä on hyvät liikenneyhteydet, siitä on tullut liikenteen keskus kaikkiin suuntiin. Zeebrugge on myös Belgian tärkein kalasatama ja sen kalamarkkinat ovat yhdet Euroopan suurimmista. Satamassa tapahtui Zeebruggen hyökkäys 23. huhtikuuta 1918, kun Britannian kuninkaallisen laivaston laittoi Saksan sisämaan laivastotukikohdan Bruggessa pois toiminnasta. Amiraali Roger Keyes oli suunnitellut ja johtanut hyökkäyksen joka upotti sataman laivat tukkien tukikohdan sisäänkäynnin ensimmäisen maailmansodan viimeiseksi seitsemäksi kuukaudeksi.

Suurin osa matkustajista kulkee sataman kautta joko nauttien ylellisestä risteilystä tai matkalla Hulliin ja Rosythiin Britanniassa. Satamassa on useita kauppoja, kahvila ja mukavat odotustilat.

Hull opas

Kingston-Upon-Hull, tai vain Hull lyhyesti, on vilkas satama joka sijaitsee Hullin ja Humberin jokien suiston yhtymäkohdassa. Se on toiminut satamana Keski-Englannissa Rooman ajoista alkaen. Alkuperäinen Hullin kaupunki syntyi, kun kuningas Edward I (1272-1307) päätti, että hän tarvitsee turvallisen sataman, josta toimittaa tavaraa skotteja vastaan taistelevalle armeijalle. Tämä keidas Hull-joella sopi rooliin täydellisesti.

Moderni Hullin on suuri ja kiireinen kaupunki , josta löytyy helpot ostosmahdollisuudet, kompakti ulkoasu, pysäköintitilat ja liikenne-vapaat kadut, jotka ovat myös puitteet ulkoviihteelle keväisin ja kesäisin. Yksi maan mielenkiintoisimmista ja luonnonkauniista ostoskeskuksista on vaikuttava, lasikatteinen Princes Quay, joka kirjaimellisesti nousee vedestä ja leijailee Prince's Dockilla. Yhtenä alueen suurimmista ostoskeskuksista, se yhdistää taitavasti kaupungin vanhan ja uuden puolen.