Laiva Agaetestä Santa Cruz de Tenerifeen

Fred Olsen Express yhdistää Gran Canarian ja Teneriffan saaret liikennöiden Agaete - Santa Cruz de Tenerife reitillä jopa 56 kertaa viikossa. Matkat taittuvat nopeimmillaan tunnissa ja 20 minuutissa.
Agaete - Santa Cruz de Tenerife väliset aikataulut ja hinnat saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat matkatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Agaete - Santa Cruz de Tenerife lauttaoperaattorit

  • Fred Olsen Express
    • 8 lähtöä päivittäin 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Agaete Santa Cruz de Tenerife

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Agaete Santa Cruz de Tenerife on auto ja 2 matkustajaa.

Agaete opas

Agaete on alue Las Palmasin maakunnassa, Espanjan Kanariansaarilla. Se sijaitsee Gran Canarian luoteis-osassa, Atlantin länsipuolella, Gáldarin lounaispuolella sekä Artenaran pohjoispuolella. Agaete oli ennen ensisijainen näköalapaikka El Dedo de Dios:lle, rannikon luonnostaan syntyneelle monumentille, ennen kuin se tuhoutui trooppisessa myrskyssä marraskuussa 2005. Suosituin ranta on Playa de Las Nieves, joka sijaitsee vanhan telakan ja sataman välissä. Se on tyynivesinen ranta, jonka vieressä on rantapolkuja, ravintoloita ja pikkukauppoja.
Lähellä oleva Puerto de las Nieves, joka myös tunnetaan Puerto Agaetena, on kylä noin 2,5km päässä sisämaahan päin. Se oli ennen pieni kalastajasatama mutta satamaa on laajennettu ja aallonmurtajan korkeutta lisätty, joten nykyään se tarjoaa rampin Teneriffalta tuleville Ro-Ro -lautoille.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on kaunis satamakaupunki joka sijaitsee Teneriffan saarella, ja on myös suurin länsisaari Kanarian saaristossa. Sen tärkeän sataman ympärillä on leveitä katuja, aukioita ja eksoottisia viheralueita, jotka sisältävät myös joitakin kauniita esimerkkejä modernista arkkitehtuurista. Kaupungin historia ulottuu yli neljän sadan vuoden päähän. 1500-luvulla kaupunki alkoi kehittymään satamansa ansiosta, mahdollistaen saaren väkiluvun kasvun. Nykyään saari on Kanariansaarien toiseksi väkirikkain. Keskellä kaupunkia, entisen linnoituksen San Cristóbalin paikalla, on muistomerkki Triumph Candelaria, Carraran marmorista tehty uusklassinen veistos, jonka on veistänyt italialainen Pasquale Bocciardo. Alueelta löytyy myös 1700–luvun julkisivuinen la Cartan palatsi. Kaupungin keskustassa meren lähellä on mitä kiireisimpiä katuja ja aukioita, kuten Plaza de la Candelaria.

Kaupungin satamasta lauttayhteydet lähtevät Espanjan mantereelle ja muille Kanariansaarille.