Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Santa Cruz de Tenerife lauttasatamaan

  • Autolla

    Santa Cruz de Tenerifen satama on yhteydessä saaren muihin osiin kattavan tieverkoston avulla ja satamaan pääset TF1 ja T5-teitä, jotka kulkevat saaren itä- ja länsirannikkoa pitkin.

  • Osoite

    Muelle de Ribera, C.P. 38001, Tenerife, Kanariansaaret

  • Santa Cruz de Tenerife majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Santa Cruz de Tenerife lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Santa Cruz de Tenerife majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Santa Cruz de Tenerife lauttapalvelut

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife sijaitsee Kanariansaarten Teneriffalla. Sen historia ulottuu yli neljänsadan vuoden päähän. Vaikka Alonso Fernández de Lugo rantautuikin tänne vuonna 1494, ei kaupunki alkanut kehittyä kuin vasta vuosiata sen jälkeen. Satama oli moottori, joka veti Santa Cruz de Tenerifen kasvua väestöltään Kanariansaarten toiseksi suurimmaksi kaupungiksi. Satama-alueen ympäristössä kulkee bulevardeiksi ja leveiksi puistokaduiksi rakennettu näyttävän modernistisen arkkitehtuurin viitoittama kaupunkireitti. Kaupungin hermokeskuksesta läheltä merta entisen San Cristóbalin linnan paikalta löytyy Plaza de España. Kaupungin ostosmahdollisuudet ovat loistavat ja useimmat vierailijat aloittavat kierroksensa meren ääreltä Plaza de Españalta ja etenevät sieltä ylös Plaza de Candelarialle, joka tarjoaa erinomaisia kansainvälisiä merkkejä ja ”tax free” -hintoja.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.