COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Chora on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Alonissos satamaan Chora

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Skopelos lautat sivullamme.

Alonissos - Chora lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 30 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 20 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 15 min
  • Get price

Lautta satamasta Alonissos satamaan Chora

Sporadit ja Skopelos yhdistyvät reitillä Alonissos Chora, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Hellenic Seaways liikennöi reittiä jopa 14 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko, Golden Star Ferries 14 kertaa viikko, Aegean Flying Dolphins 6 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 2 kertaa viikko.

Kohteiden Sporadit ja Skopelos välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 37 viikko reitillä Alonissos Chora ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Alonissos opas

Alonnisos on Kreikan saari Egeanmerellä, ja se on Skiathoksen ja Skopeloksen lisäksi Pohjois-Sporadojen jäsen. Se sijaitsee kolme kilometriä itään Skopeloksen saarelta. Alonnisos on myös saaren kylän nimi, samoin kunnan, joka kattaa saaren ja kylän. Alonnisoksen kylä sijaitsee saaren etelä-osassa. Paikalliset kutsuvat sitä Choraksi.
Saaren tunnus on Monachus Monachus, suojeltu Välimeren hylje jonka ansiosta ensimmäinen Kreikan National Marine Park perustettiin saarella. Marine Park on ainutlaationen biotooppi joka hylkeiden suojelemisen lisäksi tutkii, pelastaa ja hoitaa Välimeren hylkeitä ja muita nisäkkäitä.
Saaren pääsatama sijaitsee kaakossa ja sen nimi on Patitiri. Sieltä kulkee lautta sekä kantosiipialus mantereelle Volokseen, Agios Konstantinokseen ja Thessalonikiin sekä Skiathoksen, Skopeloksen ja Skyroksen saarille. Saaren eteläistä lahtea kutsutaan myös Alonnisokseksi.