Alonissos
Glossa
Lautat maahan Skopelos
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Alonissos satamaan Glossa

Sporadit ja Skopelos yhdistyvät reitillä Alonissos Glossa, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 0 kertaa viikko, Anes Ferries 1 kertaa viikko & Aegean Flying Dolphins kulkee reittiä jopa 6 kertaa viikko.

Kohteiden Sporadit ja Skopelos välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 7 viikko reitillä Alonissos Glossa ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Alonissos satamaan Glossa

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sporadit - Skopelos lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Alonissos - Glossa?

Lautan ylitysaika Alonissos - Glossa on noin 1h 23m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Alonissos - Glossa?

Alonissos to Glossa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Alonissos - Glossa on 35 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Alonissos - Glossa?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Alonissos ja Glossa välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Miten voin varata lauttalippuja Alonissos - Glossa?

Varaa lautat reitiltä Alonissos kohteeseen Glossa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Alonissos - Glossa?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Alonissos - Glossa
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Mikä on etäisyys Alonissos ja Glossa välillä?

Etäisyys Alonissos ja Glossa välillä on noin 15 meripeninkulmaa.

Alonissos opas

Alonnisos on Kreikan saari Egeanmerellä, ja se on Skiathoksen ja Skopeloksen lisäksi Pohjois-Sporadojen jäsen. Se sijaitsee kolme kilometriä itään Skopeloksen saarelta. Alonnisos on myös saaren kylän nimi, samoin kunnan, joka kattaa saaren ja kylän. Alonnisoksen kylä sijaitsee saaren etelä-osassa. Paikalliset kutsuvat sitä Choraksi.
Saaren tunnus on Monachus Monachus, suojeltu Välimeren hylje jonka ansiosta ensimmäinen Kreikan National Marine Park perustettiin saarella. Marine Park on ainutlaationen biotooppi joka hylkeiden suojelemisen lisäksi tutkii, pelastaa ja hoitaa Välimeren hylkeitä ja muita nisäkkäitä.
Saaren pääsatama sijaitsee kaakossa ja sen nimi on Patitiri. Sieltä kulkee lautta sekä kantosiipialus mantereelle Volokseen, Agios Konstantinokseen ja Thessalonikiin sekä Skiathoksen, Skopeloksen ja Skyroksen saarille. Saaren eteläistä lahtea kutsutaan myös Alonnisokseksi.


Glossa opas

Glossa, Skopeloksen toiseksi suurin asutuskeskus, sijaitsee noin 25 km pohjoiseen Horasta, saaren pääkaupungista. Tämä "pitkä kylä" Papadiamantiksen mukaan erottuu sen perinteisellä, jalolla luonteella ja antiikin tornien ja rakennusten raunioilla, jotka on löydetty ympäri aluetta. Tämä 300 m. merenpinnan yläpuolella oleva vuoristoinen kylä tarjoaa upeat näkymät. Glossa ei ole saanut vaikutteita nykyaikaisesta elämäntavasta. Sen kapeilta kaduilta kävijät voivat löytää naisia yllään Skopeloksen perinteisiä asuja nimeltään "foustanes". Glossa on yksi Sporadien kauneimmista kylistä, johtuen sen kapeista kaduista ja poluista ja sen perinteisistä Makedonian tyylisistä taloista (talo, jossa on kaksi kerrosta, roikkuvat puiset parvekkeet ja tiilikatot).

Skopelos on kreikkalainen saari, joka sijaitsee Pohjois-Sporadien saariryhmässä ja on yhdistetty lautalla Volokseen, Agios Konstantinokseen, Skiathokseen, Alonnisokseen ja Thessalonikiin kesällä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Aegean Flying Dolphins 06:30 07:35 1 tunti 5 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
Aegean Flying Dolphins 10:00 11:10 1 tunti 10 minuuttia Mon

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.