anek_superfast_kriti_ii

Kriti II

Anek Superfast ei enää operoi tätä alusta, vaan se kuuluu nyt operaattorille Anek Lines.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Anek Superfast eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Kesän 1997 aikana Kriti II sekä sen sisaralus Kriti I toimitettiin Anek Linesille kun niiden rakennus Japanissa oli valmis. Kriti II kuljettaa 1500 matkustajaa ja jopa 719 ajoneuvoa. Aluksella on monia palveluja matkustajien viihdykkeeksi, kuten ravintoloita sekä baareja.

Hytit / Lepotuolit

Kriti II tarjoaa matkustajilleen 468 makuupaikkaa 134:ssä hytissä. Hytit ovat joko ikkunattomia tai ikkunallisia, ja kaikkiin saa tilattua herätyssoiton vastaanotosta. Hyttien lisäksi aluksella on 208 lentomatkustustyylistä istuinta, jotka voidaan varata etukäteen.

Muut palvelut

Langaton Internet on käytössä koko laivassa, ja palveluihin kuuluu myös Internetkahvila jossa matkustajat voivat surffata Internetissä. Pankkiautomaatista saa nostettua rahaa tarpeen tullessa.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Kriti II oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Kriti II laivalla

anek_superfast_kriti_ii_2_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_bar_seating anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_view anek_superfast_kriti_ii_bar_seating_wide anek_superfast_kriti_ii_buffet anek_superfast_kriti_ii_double_bed_cabin anek_superfast_kriti_ii_landing anek_superfast_kriti_ii_restaurant anek_superfast_kriti_ii_restaurant_2

Operaattorin Anek Superfast muita laivoja

Kriti II arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!