balearia_eco_fast_ferry

Eco Fast Ferry

Operaattorina Balearia

Baléarian uusimpiin lauttoihin kuuluva Eco Fast Ferry on yksi moderneimmista ja ekologisimmista lautoista, joita Baléarialla on tarjottavanaan. Lautalle mahtuu kerrallaan jopa 350 ihmistä ja se tarjoaa koko joukon ympäristöystävällisiä mukavuuksia, joten matkustaminen tällä lautalla on asia, jota et tule katumaan.

Hytit / Lepotuolit

Sekä lautan sisällä että ulkona kannella on iso istuinalue, josta löytyy runsaasti istumapaikkoja. Nämä istuimet on valmistettu kierrätysmateriaaleista, mutta ne ovat silti miellyttäviä istua, jotta voit matkustaa lautalla mukavasti.

Ravintolat

Lautalla on pieni baari, josta voit ostaa erilaisia juomia matkaasi varten.

Muut palvelut

Sen lisäksi, että aluksessa on LED-valaistus, siellä on myös ekologisia latureita matkapuhelimia varten sekä ekotehokas ilmastointi, joten voit rauhassa nauttia näistä mukavuuksista tietäen, että ne ovat ympäristöystävällisiä. Lautalla on myös alueita lemmikkieläimiä varten, jotta lemmikkisi voisi kokea matkan kanssasi.

Liikuntarajoitteiset

Tämä lautta on esteetön pyörätuolia käyttäville, ja aluksen kaikille alueille pääsee ramppia pitkin. Lisäksi lautalla on esteettömiä wc-tiloja ja lautan istuinalueilta löytyy mukautettuja istuimia.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Eco Fast Ferry oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Eco Fast Ferry arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!