balearia_passio_per_formentera

Passio per Formentera

Balearia toimii satamien Denia Ibiza & Ibiza Palma välillä

Passio per Formentera (kirjaimellisesti ‘Intohimoa Formenteralle’) on osa innovatiivista Balearia+ -sarjaa, joka tarkoittaa sen olevan yksi hienoimmista laivoista niiden laivastossa. Laivalla löydät baarin, kahvilan, säilytyslokeroita, istuinaulan, suuren ulkoilmaterassin jossa on baari, myymälän ja solariumin.

Hytit / Lepotuolit

Passió per Formenteran varattujen istuimien aula löytyy Sirena loungesta. Istuimet ovat ylellisen mukavia nahkaisia nojatuoleja.

Ostokset

Passio per Formenteran laivalla on myymälä, josta voi ostaa valikoiman kosmetiikkaa, hajuvesiä, makeisia ja lahjoja.

Liikuntarajoitteiset

Balearian henkilökunta, sekä aluksella että maalla, on valmiina auttamaan liikuntarajoitteisia matkustajia, mutta on suositeltavaa mainita jos apua tarvitaan sekä varausta tehdessä että lähtöselvityksessä.

Hissit ja liukuportaat tarjoavat mukavan, nopean pääsyn autokannelta matkustamoon.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Passio per Formentera oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Passio per Formentera arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!