balearia_abel_matutes

Abel Matutes

Balearia toimii satamien Barcelona Palma, Ibiza Palma, Ibiza Valencia & Palma Valencia välillä

Osa innovatiivista Balearia+ -sarjaa, Abel Matutes on Balearian suurin laiva. Laivalla löydät modernit istuimet, lastenhoitohuoneen, baari-kahvilan, hyttejä, sänkyjä vauvoille, syöttötuoleja, säilytyslokeroita, pääsyn liikuntarajoitteisille matkustajille, lepotuoleja, itsepalveluravintolan, solariumin, Wi-Fi:n, audiovisuaalista viihdettä ja myymälän.

Hytit / Lepotuolit

Abel Matutesin lautalla on noin 90 neljän hengen hyttiä, joissa on ilmastointi, vaatekaapit ja täysin varusteltu kylpyhuone. Kaikki hytit sisältävät anti-allergisen puhdistusjärjestelmän.

Varatut istuimet sijaitsevat Neptune loungessa ja ne ovat todella mukavan nahkaisia turvakaukaloita, kun taas aulabaarissa on tuoleja ja yleisillä alueilla sohvia.

Ravintolat

Laivan keulasta löydät baari/kahvion ja itsepalveluravintolan. Laivalla on myös ulkobaari.

Ostokset

Abel Matutesin laivalla on myymälä, josta voi ostaa valikoiman kosmetiikkaa, hajuvesiä, makeisia ja lahjoja.

Muut palvelut

Laivalla on solarium, jossa voit rentoutua matkan aikana ja jos haluat surffailla Internetissä voit käyttää laivan WiFiä (pientä maksua vastaan). Niille, jotka matkustavat jalan, on säilytyslokeroita joita voi käyttää matkan aikana.

Liikuntarajoitteiset

Balearian henkilökunta, sekä aluksella että maalla, on valmiina auttamaan liikuntarajoitteisia matkustajia, mutta on suositeltavaa mainita jos apua tarvitaan sekä varausta tehdessä että lähtöselvityksessä.

Liukuportaat ja hissit liittävät autokannen myös matkustaja-alueeseen.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Abel Matutes oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Abel Matutes arvostelut

3.0
/5:sta

100% asiakkaistamme suosittelee tätä alusta

 • Yleistä:3.0
 • Henkilökunta:3.0
 • Ateriapalvelut:3.0
 • Täsmällisyys:3.0
 • Puhtaus:3.0
 • "Valencia Palma lautta"

  Olimme varanneet viikon loman Mallorkalla lentoineen, mutta päätimme ottaa lautan lentokoneen sijasta sillä asumme Espanjan mantereella. Halusimme oikeastaan mennä Deniasta, sillä se on lähempänä meitä, mutta se ei ollut saatavilla joten päätimme mennä Valencian reittiä. Lautta lähti Palmasta klo 22:10 joten varasimme hytin, se oli yksinkertainen mutta siisti, ja neuvoisin kaikkia tekemään samoin tällä reitillä. Laiva saapui Palmaan seuraavana aamuna n. klo 5:30, mutta ainakin olimme saaneet nukuttua. Paluumatkalle emme varanneet hyttiä sillä laiva lähti klo 11:30. Sen sijaan meillä oli hyvin mukavat sähköiset kallistuvat istuimet, mutta en suosittelisi niillä nukkumista yön yli. Täytyy sanoa että ruoka laivalla on kamalaa ja kallista, mutta kokonaisuudessaan kokemus oli hyvä ja kyllä, tekisin sen uudelleen.

  • Yleisarviointi:
  • Yleistä:
  • Ateriapalvelut:
  • Puhtaus:
  • Henkilökunta:
  • Täsmällisyys:
  • Suositeltu?
   Kyllä

  Russell arvioi matkustettuaan operaattorin Balearia laivalla Abel Matutes

  Lue lisää Näytä vähemmän