Bluebridge
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Bluebridge

Bluebridge on Strait Shipping Ltd:n liikennöimän suositun ja modernin matkustajalauttapalvelun nimi. Se yhdistää Uuden-Seelannin pääkaupungin, Wellingtonin, ja Malborough-alueen Pictonin Cookinsalmen läpi.

Bluebridgeen kuuluu kaksi huipputeknistä alusta, joista molemmista löytyy suunnittelu- ja turvallisuustoimintoja loistavan matkustaja mukavuuden lisäksi. Vuonna 1997 rakennettu Strait Feronia pystyy kuljettamaan 150 autoa ja 400 matkustajaa. Ennen kuin alus aloitti palvelunsa Uudessa-Seelannissa, sen yleiset tilat uudistettiin matkustajien tarpeiden mukaan. Bluebridgen uudempi alus on Tanskassa suunniteltu ja Hollannissa rakennettu Straitsman, joka aloitti matkansa vuonna 2005. Se on tunnetusti Cookinsalmen modernein ja ympäristöystävällisin laiva.

Lautoilta löydät useita tiloja mukaan lukien elokuvasalin, hiljaisen salin, perhetilan sekä kahvilan ja baarin, joka tarjoaa erilaisia ruokia ja juomia. Lisäksi lautalta löytyy WiFi-verkko ja näköalakansi, jolla voit nähdä Uuden-Seelannin kauniimpia näkyjä matkan aikana. Laiva tarjoaa myös hyttejä yhdelle hengelle tai perheille, ja niille, jotka tahtovat enemmän yksityisyyttä ja ylellisyyttä.

Lauttoja kulkee North- ja South-saarien välillä enintään neljä kertaa päivässä koko vuoden läpi. Matka kestää noin 3 tuntia ja 30 minuuttia. Bluebridgen avulla, Uuden-Seelannin vaikuttavan luonnon ilot ovat nyt vain lauttamatkan päässä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Bluebridge -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Bluebridge -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Bluebridgeiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Bluebridge matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.