Lautta satamasta Picton satamaan Wellington

Uusi-Seelanti ja Uusi-Seelanti yhdistyvät reitillä Picton Wellington, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Interislander -lautta kulkee jopa 20 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 10 minuuttia samalla kun Bluebridge reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 48 ylitystä viikko reitillä Picton Wellington kohteiden Uusi-Seelanti ja Uusi-Seelanti välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Picton - Wellington lauttaoperaattorit

  • Interislander
    • 20 lähtöä viikoittain 3 h 10 min
    • Etsi hinta
  • Bluebridge
    • 4 lähtöä päivittäin 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Picton Wellington

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Picton Wellington on auto ja 2 matkustajaa.

Picton opas

Picton on kaupunki Marlboroughin alueella Uudessa-Seelannissa. Kaupunki sijaitsee Queen Charlotte Soundin lähellä eteläsaarella. Kaupunki on saanut nimensä Sir Thomas Pictonin, Wellingtonin herttuan Walesin sotilaallisen kollegan mukaan. Picton on mahdollisesti Uuden-Seelannin kaunein merenrantakaupunki. Sillä on viidesosa Uuden-Seelannin rannikkosta sen ovella ja paras ilmasto Uudessa-Seelannissa, mikä tekee tästä viehättävästä pienestä kalastajakylästä osan maailmanluokan kohteita kansainvälisille ja kotimaisille kävijöille Marlborough’ssa.

Pictonissa on kyse Marlborough Soundsista sen rennolla saaren ilmaipiirillä, eristäytyneillä lahdilla ja kristallinkirkkailla vesillä. Rannalla on yksi maailman parhaista merinäköaloista, mikä tunnetaan alati vaihtuvista väreistä ja venesatamasta. Säännölliset veneretket Pictonin rannasta vievät upeisiin paikkoihin ympäri Queen Charlotte Soundia ja kiidättää sinut maailmaan, jossa ääni on lintujen laulua, tuulta ja lempeät aallot liplattavat veneen rinnall..

Interisland Ferries kulkee Pictonin ja Wellingtonin välillä. Suurin osa reitistä kulkee Tory Channelin Arapawa saaren eteläpuolella.

Wellington opas

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja sijaitsee etelärannikolla Uuden-Seelannin pohjois-saarella. Uuden-Seelannin toiseksi suurinta kaupunkia ympäröi kaunis satama, joka tarjoaa kävijöille upeat näkymät sekä hyvän valikoiman Victorian rakennuksia jotka on usein rakennettu mäkien rinteille. Kaupungissa n monia asioita joita nähdä ja tehdä, ja sitä laajalti pidetään Uuden-Seelannin kauneimpana kaupunkina. Kaupungissa on hyvä valikoima rantoja ja kaunista rannikkoa, jotka ovat olleet suosittuja kävijöiden keskuudessa monta vuotta. Ehkä halutuin rannikon osa kaupunkia on Eastbourne jossa Days Bay ja Sunshine Bay ovat erityisen suosittuja, ja molemmat yleensä soveltuvat uimiseen.

Kaupungin kaupunkialueeseen kuuluu itse kaupunki, Porirua pohjoiseen, Lower Hutt ja Ylä Hutt koillisessa ja kollektiivisesti tunnetaan Hutt Valleynä.