COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Picton - Wellington on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Picton - Wellington lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Weekly 3 hr 30 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
    • Get price

Laiva Pictonista Wellingtoniin

Uuden-Seelannn kaupungit Pictonin ja Wellingtonin yhdistää kaksi laivayhtiötä, Interislander sekä Bluebridge. Interislander kulkee jopa 20 kertaa viikossa ja matka kestää 3 tuntia 10 minuuttia, kun taas Bluebridge kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Picton Wellington välillä tehdään viikoittain jopa 48 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat

Picton opas

Picton on kaupunki Marlboroughin alueella Uudessa-Seelannissa. Kaupunki sijaitsee Queen Charlotte Soundin lähellä eteläsaarella. Kaupunki on saanut nimensä Sir Thomas Pictonin, Wellingtonin herttuan Walesin sotilaallisen kollegan mukaan. Picton on mahdollisesti Uuden-Seelannin kaunein merenrantakaupunki. Sillä on viidesosa Uuden-Seelannin rannikkosta sen ovella ja paras ilmasto Uudessa-Seelannissa, mikä tekee tästä viehättävästä pienestä kalastajakylästä osan maailmanluokan kohteita kansainvälisille ja kotimaisille kävijöille Marlborough’ssa.

Pictonissa on kyse Marlborough Soundsista sen rennolla saaren ilmaipiirillä, eristäytyneillä lahdilla ja kristallinkirkkailla vesillä. Rannalla on yksi maailman parhaista merinäköaloista, mikä tunnetaan alati vaihtuvista väreistä ja venesatamasta. Säännölliset veneretket Pictonin rannasta vievät upeisiin paikkoihin ympäri Queen Charlotte Soundia ja kiidättää sinut maailmaan, jossa ääni on lintujen laulua, tuulta ja lempeät aallot liplattavat veneen rinnall..

Interisland Ferries kulkee Pictonin ja Wellingtonin välillä. Suurin osa reitistä kulkee Tory Channelin Arapawa saaren eteläpuolella.


Wellington opas

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja sijaitsee etelärannikolla Uuden-Seelannin pohjois-saarella. Uuden-Seelannin toiseksi suurinta kaupunkia ympäröi kaunis satama, joka tarjoaa kävijöille upeat näkymät sekä hyvän valikoiman Victorian rakennuksia jotka on usein rakennettu mäkien rinteille. Kaupungissa n monia asioita joita nähdä ja tehdä, ja sitä laajalti pidetään Uuden-Seelannin kauneimpana kaupunkina. Kaupungissa on hyvä valikoima rantoja ja kaunista rannikkoa, jotka ovat olleet suosittuja kävijöiden keskuudessa monta vuotta. Ehkä halutuin rannikon osa kaupunkia on Eastbourne jossa Days Bay ja Sunshine Bay ovat erityisen suosittuja, ja molemmat yleensä soveltuvat uimiseen.

Kaupungin kaupunkialueeseen kuuluu itse kaupunki, Porirua pohjoiseen, Lower Hutt ja Ylä Hutt koillisessa ja kollektiivisesti tunnetaan Hutt Valleynä.