Picton
Wellington
Lautat maahan Uusi-Seelanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Pictonista Wellingtoniin

Uuden-Seelannn kaupungit Pictonin ja Wellingtonin yhdistää kaksi laivayhtiötä, Interislander sekä Bluebridge. Interislander kulkee jopa 20 kertaa viikossa ja matka kestää 3 tuntia 10 minuuttia, kun taas Bluebridge kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 30 min.

Picton Wellington välillä tehdään viikoittain jopa 48 ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Picton - Wellington?

Lautan ylitysaika Picton - Wellington on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Picton - Wellington?

Picton to Wellington lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Picton - Wellington on 198 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Picton - Wellington?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Picton ja Wellington välillä. Nämä ovat
  • Interislander
  • Bluebridge

Miten voin varata lauttalippuja Picton - Wellington?

Varaa lautat reitiltä Picton kohteeseen Wellington tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Picton - Wellington?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Picton - Wellington
  • Interislander
  • Bluebridge

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Picton - Wellington?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Picton ja Wellington välillä
  • Interislander
  • Bluebridge

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Picton - Wellington?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Interislander
  • Bluebridge

Mikä on etäisyys Picton ja Wellington välillä?

Etäisyys Picton ja Wellington välillä on noin 46 meripeninkulmaa.

Picton opas

Picton on kaupunki Marlboroughin alueella Uudessa-Seelannissa. Kaupunki sijaitsee Queen Charlotte Soundin lähellä eteläsaarella. Kaupunki on saanut nimensä Sir Thomas Pictonin, Wellingtonin herttuan Walesin sotilaallisen kollegan mukaan. Picton on mahdollisesti Uuden-Seelannin kaunein merenrantakaupunki. Sillä on viidesosa Uuden-Seelannin rannikkosta sen ovella ja paras ilmasto Uudessa-Seelannissa, mikä tekee tästä viehättävästä pienestä kalastajakylästä osan maailmanluokan kohteita kansainvälisille ja kotimaisille kävijöille Marlborough’ssa.

Pictonissa on kyse Marlborough Soundsista sen rennolla saaren ilmaipiirillä, eristäytyneillä lahdilla ja kristallinkirkkailla vesillä. Rannalla on yksi maailman parhaista merinäköaloista, mikä tunnetaan alati vaihtuvista väreistä ja venesatamasta. Säännölliset veneretket Pictonin rannasta vievät upeisiin paikkoihin ympäri Queen Charlotte Soundia ja kiidättää sinut maailmaan, jossa ääni on lintujen laulua, tuulta ja lempeät aallot liplattavat veneen rinnall..

Interisland Ferries kulkee Pictonin ja Wellingtonin välillä. Suurin osa reitistä kulkee Tory Channelin Arapawa saaren eteläpuolella.


Wellington opas

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja sijaitsee etelärannikolla Uuden-Seelannin pohjois-saarella. Uuden-Seelannin toiseksi suurinta kaupunkia ympäröi kaunis satama, joka tarjoaa kävijöille upeat näkymät sekä hyvän valikoiman Victorian rakennuksia jotka on usein rakennettu mäkien rinteille. Kaupungissa n monia asioita joita nähdä ja tehdä, ja sitä laajalti pidetään Uuden-Seelannin kauneimpana kaupunkina. Kaupungissa on hyvä valikoima rantoja ja kaunista rannikkoa, jotka ovat olleet suosittuja kävijöiden keskuudessa monta vuotta. Ehkä halutuin rannikon osa kaupunkia on Eastbourne jossa Days Bay ja Sunshine Bay ovat erityisen suosittuja, ja molemmat yleensä soveltuvat uimiseen.

Kaupungin kaupunkialueeseen kuuluu itse kaupunki, Porirua pohjoiseen, Lower Hutt ja Ylä Hutt koillisessa ja kollektiivisesti tunnetaan Hutt Valleynä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Bluebridge 02:30 06:00 3 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Bluebridge 07:45 11:15 3 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La
Interislander 11:00 15:15 4 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Bluebridge 14:00 17:30 3 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Interislander 14:15 17:45 3 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Bluebridge 19:15 22:45 3 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.