Wellington
Picton
Lautat maahan Uusi-Seelanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Wellingtonista Pictoniin

Uuden-Seelannin kaupunkien Wellingtonin ja Pictonin välillä liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Internislander kulkee reitillä 3 kertaa päivässä tehden 3 tunnin 10 minuutin matkoja, kun taas Bluebridge tekee matkoja 4 kertaa päivässä ja matkat kestävät nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.
Wellington-Picton matkoja tehdään viikoittain jopa 49. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimmat hinnan ja ajankohdan juuri sinulle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Wellington - Picton?

  Lautan ylitysaika Wellington - Picton on noin 3h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Wellington - Picton?

  Wellington to Picton lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Wellington - Picton on 203 €.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Wellington - Picton?

  On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Wellington ja Picton välillä. Nämä ovat
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Miten voin varata lauttalippuja Wellington - Picton?

  Varaa lautat reitiltä Wellington kohteeseen Picton tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Wellington - Picton?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Wellington - Picton
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Wellington - Picton?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Wellington ja Picton välillä
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Wellington - Picton?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Interislander
  • Bluebridge
 • Mikä on etäisyys Wellington ja Picton välillä?

  Etäisyys Wellington ja Picton välillä on noin 46 meripeninkulmaa.

Wellington opas

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja sesijaitsee Pohjoissaarella, Cookinsalmen ja Rimutaka Rangen välillä. Kaupunki on merkittävä asutuskeskus pohjoissaarella, ja sillä on myös kunnia olla maailman eteläisin suvereenivaltion pääkaupunki. Wellington on saanut nimensä Arthur Wellesleyn, ensimmäisen Wellingtonin herttuan ja Waterloon taistelun voittajan mukaan. Hänen nimensä tulee Englannin Somersetin läänin Wellington kaupungista. Wellingtonin luonnonkaunis luonnollinen satama ja vihreät huviloilla koristetut rinteet ovat turistien suosiossa. Central Business District ("CBD") on lähellä Lambtonin satamaa, joka sijaitsee pitkin aktiivista geologista railoa. Maa länteen nousee äkillisesti, mikä tarkoittaa, että monet lähiöistä ovat korkealla. Suosittuja nähtävyyksiä ovat Museum of Wellington City & Sea, Wellington Zoo, Zealandia ja Wellingtonin köysirata. Risteilymatkailun odotetaan myös nousevan suosiossaan.

Wellingtonista kulkee lautta eteläsaarelle Pictoniin. Paikalliset lautat liittävät myös Wellingtonin kaupungin Eastbournen, Seatounin ja Petonen kanssa.


Picton opas

Kätkeytyneenä Queen Charlotte Soundin kärjessä kauniissa Marlborough Soundsissa, Picton on mahdollisesti Uuden-Seelannin kaikkein kaunein merenrantakaupunki. Sillä on viidesosa Uuden-Seelannin rannikkosta sen ovella ja paras ilmasto Uudessa-Seelannissa, mikä tekee tästä viehättävästä pienestä kalastajakylästä osan maailmanluokan kohteita kansainvälisille ja kotimaisille kävijöille Marlborough’ssa. Pictonissa on kyse Marlborough Soundsista sen rennolla saaren ilmaipiirillä, eristäytyneillä lahdilla ja kristallinkirkkailla vesillä. Rannalla on yksi maailman parhaista merinäköaloista, mikä tunnetaan alati vaihtuvista väreistä ja venesatamasta. Säännölliset veneretket Pictonin rannasta vievät upeisiin paikkoihin ympäri Queen Charlotte Soundia

Saarilautat Wellingtoniin saapuvat ja lähtevät Pictonista Poiketen Marlborough Soundsin kautta . Suurin osa reitistä kulkee Tory Channelin Arapawa saaren eteläpuolella. Kylä Waikawa on muutaman minuutin ajomatkan päässä Pictonista. Waikawa on yksi suurimmista venesatamista Uudessa-Seelannissa.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.