Laiva Wellingtonista Pictoniin

Uuden-Seelannin kaupunkien Wellingtonin ja Pictonin välillä liikennöi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Internislander kulkee reitillä 3 kertaa päivässä tehden 3 tunnin 10 minuutin matkoja, kun taas Bluebridge tekee matkoja 4 kertaa päivässä ja matkat kestävät nopeimmillaan 3 tuntia 30 minuuttia.
Wellington-Picton matkoja tehdään viikoittain jopa 49. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimmat hinnan ja ajankohdan juuri sinulle.

Wellington - Picton lauttaoperaattorit

  • Interislander
    • 3 lähtöä päivittäin 3 h 10 min
    • Etsi hinta
  • Bluebridge
    • 4 lähtöä päivittäin 3 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Wellington Picton

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Wellington Picton on auto ja 2 matkustajaa.

Wellington opas

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja sesijaitsee Pohjoissaarella, Cookinsalmen ja Rimutaka Rangen välillä. Kaupunki on merkittävä asutuskeskus pohjoissaarella, ja sillä on myös kunnia olla maailman eteläisin suvereenivaltion pääkaupunki. Wellington on saanut nimensä Arthur Wellesleyn, ensimmäisen Wellingtonin herttuan ja Waterloon taistelun voittajan mukaan. Hänen nimensä tulee Englannin Somersetin läänin Wellington kaupungista. Wellingtonin luonnonkaunis luonnollinen satama ja vihreät huviloilla koristetut rinteet ovat turistien suosiossa. Central Business District ("CBD") on lähellä Lambtonin satamaa, joka sijaitsee pitkin aktiivista geologista railoa. Maa länteen nousee äkillisesti, mikä tarkoittaa, että monet lähiöistä ovat korkealla. Suosittuja nähtävyyksiä ovat Museum of Wellington City & Sea, Wellington Zoo, Zealandia ja Wellingtonin köysirata. Risteilymatkailun odotetaan myös nousevan suosiossaan.

Wellingtonista kulkee lautta eteläsaarelle Pictoniin. Paikalliset lautat liittävät myös Wellingtonin kaupungin Eastbournen, Seatounin ja Petonen kanssa.

Picton opas

Kätkeytyneenä Queen Charlotte Soundin kärjessä kauniissa Marlborough Soundsissa, Picton on mahdollisesti Uuden-Seelannin kaikkein kaunein merenrantakaupunki. Sillä on viidesosa Uuden-Seelannin rannikkosta sen ovella ja paras ilmasto Uudessa-Seelannissa, mikä tekee tästä viehättävästä pienestä kalastajakylästä osan maailmanluokan kohteita kansainvälisille ja kotimaisille kävijöille Marlborough’ssa. Pictonissa on kyse Marlborough Soundsista sen rennolla saaren ilmaipiirillä, eristäytyneillä lahdilla ja kristallinkirkkailla vesillä. Rannalla on yksi maailman parhaista merinäköaloista, mikä tunnetaan alati vaihtuvista väreistä ja venesatamasta. Säännölliset veneretket Pictonin rannasta vievät upeisiin paikkoihin ympäri Queen Charlotte Soundia

Saarilautat Wellingtoniin saapuvat ja lähtevät Pictonista Poiketen Marlborough Soundsin kautta . Suurin osa reitistä kulkee Tory Channelin Arapawa saaren eteläpuolella. Kylä Waikawa on muutaman minuutin ajomatkan päässä Pictonista. Waikawa on yksi suurimmista venesatamista Uudessa-Seelannissa.