Turyol
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Turyol

Turyol on turkkilainen laivaoperaattori joka erikoistuu maidenvälisiin ylityksiin Cesmestä ja Ayvalikista Turkin länsirannikolla Kriekan Chios ja Lesvos saarille.

Kuljettaen kymmeniä tuhansia matkustajia vuosittain, joista 65% matkaa Ayvalikista Lesvosiin, Turyol on yksi maan tunnetuimmista ja kunnioitetuimmista laivayhtiöistä. Yhtiö sai alkunsa 2000-luvun vaihteessa kun Turyol (vielä silloin toiminimellä Motorists Association ja Charter Excursion) tarjoili yhteyksiä Istanbuliin.

Tänään Turyolin laivasto koostuu kuudestakymmenestä 42-metrisestä laivasta jotka kulkevat kahdella moottorilla ja kuljettavat päivittäin noin 40 tuhatta matkustajaa Lesvosiin. Lisäksi, vuoden 2016 kesäkuussa yhtiö alkoi operoimaan nopeinta matkaa Cesmen ja Chiosin välillä hyödyntäen kahta 670 matkustajaa ja 40 ajoneuvoa kantavaa laivaa jotka ovat nimeltään Chios ja Necdet Ali Yildirim. Kansallisen merenkulun tarkastuskomitea on sertifioinut kaikki Turyolin aluksetja niistä jokainen noudattaa kansainvälisiä turvallisuusmääräyksiä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Turyol -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Turyol -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Turyoliä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.