brittany_ferries_baie_de_seine

Baie de Seine

Brittany Ferries toimii satamien Bilbao Portsmouth & Le Havre Portsmouth välillä

Baie de Seine on toinen Brittany Ferriesin 'économie'-laivaston laiva ja se tarjoaa yksinkertaista mutta mukavaa palvelua. Tällä ennen DFDS:lle kuuluneella (Sirena Seaways) laivalla on 610 matkustajan ja yli 200 ajoneuvon kapasiteetti. Laivalta löytyy itsepalvelu-ravintola, pieni baari ja kahvila, putiikki, muutamia istuimia, kylpyhuoneellisia hyttejä, ilmainen WiFi-yhteys sekä lasten leikkialue.

Hytit / Lepotuolit

Baine de Seinella on suuri valikoima kahden, kolmen tai neljän hengen sisä- ja ulkohyttejä, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja ilmastointi. Lastensängyt ovat saatavilla pyynnöstä. Liikuntarajoitteisten hyttejä on myös saatavilla.

Ravintolat

Kannella 8 sijaitseva itsepalveluravintola tarjoaa valikoiman herkullisia kylmiä ja lämpimiä ruokia sekä välipaloja ja jälkiruokia. Jos haluat rentoutua vain juoman parissa voit istua keulanäköalallisessa baarissa, joka tarjoaa erilaisia oluita, ranskalaisia viinejä, virvokkeita ja pikkupurtavaa. Baarin alapuolella olevalla kannella on myös kahvila.

Ostokset

Putiikki tarjoaa matkustajille mahdollisuuden ostaa lahjoja itselleen tai toisille. Sieltä löytyy muun muassa väkeviä alkoholijuomia, viinejä, tupakkaa, hajuvesiä ja kosmetiikkaa sekä paljon muuta hyvin kohtuulliseen hintaan.

Liikuntarajoitteiset

Laiva on pyörätuoliystävällinen: saatavilla on parkkeeraus hissien lähelle sekä erikoishytit. Ota yhteys operaattoriin ennen lähtöäsi järjestääksesi nämä palvelut.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Baie de Seine oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Baie de Seine laivalla

brittany_ferries_baie_de_seine_bar brittany_ferries_baie_de_seine_outisde brittany_ferries_baie_de_seine_reading_lounge brittany_ferries_baie_de_seine_restaurant brittany_ferries_baie_de_seine_self_service

Baie de Seine arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!