brittany_ferries_etretat

Etretat

Brittany Ferries ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Brittany Ferries eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Brittany Ferries tarjoaa yksinkertaisia, mutta mukavia lauttamatkoja Portsmouthista sekä Santanderiin että Le Havreen. Etretat kuljettaa jopa 375 matkustajaa sekä 200 kulkuneuvoa. Aluksella palveluihin kuuluu itsepalveluravintola, baari, pelihuone, putiikkikauppa ja elokuvahuone, sekä valittavanasi on 103 erikokoista hyttiä rentouttavan matkan takaamiseksi.

Hytit / Lepotuolit

Etretatilla on suuri valikoima 4-hengen sisä- ja ulkohyttejä, joista osa on lemmikkiystävällisiä ja kaikki on varustettu omalla kylpyhuoneella ja ilmastoinnilla. Lastensängyt ovat saatavilla pyynnöstä. Liikuntarajoitteisten hyttejä on myös saatavilla. Jos et halua varata hyttiä laivan oleskelutiloissa on istumapaikkoja.

Liikuntarajoitteiset

Laiva on pyörätuoliystävällinen: saatavilla on parkkeeraus hissien lähelle sekä erikoishytit. Ota yhteys operaattoriin ennen lähtöäsi järjestääksesi nämä palvelut.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Etretat oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Etretat laivalla

brittany_ferries_etretat_bar brittany_ferries_etretat_outside_cabin brittany_ferries_etretat_restaurant brittany_ferries_etretat_seating

Operaattorin Brittany Ferries muita laivoja

Etretat arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!