Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Ao Nang lauttasatamaan

  • Ao Nang majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Ao Nang lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ao Nang majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Ao Nang lauttapalvelut

Ao Nang opas

Ao Nang lauttasatama

Krabin maakunnassa Thaimaan lounaisosassa sijaitsee pieni lomakaupunki, Ao Nang. Se on eksoottinen kaupunki jonka palmut rajaavat Andamaanienmerta ja jossa ihmiset seurustelevat kävelykaduilla ja ravintoloissa sekä baareissa. Rannikkoa kaunistavat mahtavat kalkkikalliot joita peittää tiheät ja vehreät puut. Rosoiset kalliot ovat suosittuja seikkailunhaluisien kalliokiipeilijöiden keskuudessa. Ao Nangin satama sijaitsee Nopparat Tharan rannan länsipäässä aivan keskustan lähistössä. Satama koostuu laiturista joka seisoo meressä paalujen kannattamana. Laivat ja pienemmät veneet rantautuvat satamaan ja laskevat matkustajat rantaan ennen kuin ne suuntaavat Thaimaan saarille. Ao Nangissa operoi tällä hetkellä vain yksi laivareitti Phuketin saarelle. Reitillä operoi Phi Phi Cruiser joka tarjoaa lukuisia viikottaisia vuoroja Thaimaan vastarannalle.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.