Varaa lautta satamaan Ao Nang

Ao Nang (Nopparat Thara Beach) lauttasatama kohteessa Thaimaa yhdistää sinut satamaan Phuket (Rassada Pier) maassa Phuket ja valittavanasi on jopa 7 lauttavuoroa viikossa. Matka Ao Nang - Phuket kestää nopeimmillaan 7 tuntia 15 minuuttia ja väliä liikennöi Phi Phi Cruiser.

Ao Nang -satamakartta

Klikkaa karttaa

Ao Nang lauttapalvelut

 • Phi Phi Cruiser
  • 7 lähtöä viikoittain 7 h 15 min
  • Etsi hinta

Ao Nang (Nopparat Thara Beach) lauttasatama

Krabin maakunnassa Thaimaan lounaisosassa sijaitsee pieni lomakaupunki, Ao Nang. Se on eksoottinen kaupunki jonka palmut rajaavat Andamaanienmerta ja jossa ihmiset seurustelevat kävelykaduilla ja ravintoloissa sekä baareissa.

Rannikkoa kaunistavat mahtavat kalkkikalliot joita peittää tiheät ja vehreät puut. Rosoiset kalliot ovat suosittuja seikkailunhaluisien kalliokiipeilijöiden keskuudessa.

Ao Nangin satama sijaitsee Nopparat Tharan rannan länsipäässä aivan keskustan lähistössä. Satama koostuu laiturista joka seisoo meressä paalujen kannattamana. Laivat ja pienemmät veneet rantautuvat satamaan ja laskevat matkustajat rantaan ennen kuin ne suuntaavat Thaimaan saarille.

Ao Nangissa operoi tällä hetkellä vain yksi laivareitti Phuketin saarelle. Reitillä operoi Phi Phi Cruiser joka tarjoaa lukuisia viikottaisia vuoroja Thaimaan vastarannalle.

Näin pääset Ao Nang lauttasatamaan

 • Ao Nang Ferry Port Address

  Tambon Ao Nang, Amphoe Mueang Krabi, Chang Wat Krabi 81180, Thailand

 • Ao Nang majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ao Nang lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ao Nang majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!