Varaa lautta satamaan Ao Nang

Lauttasatamaa Ao Nang (Nopparat Thara Beach), Thaimaa palvelee usea lauttareitti, jotka vievät Phuket (Rassada Pier) & Koh Phi Phi (Tonsai Pier). Jopa 14 lähtöä viikoittain, Ao Nang (Nopparat Thara Beach) satama yhdistää kohteen Thaimaa kohteisiin Phuket & Phi Phi.

Matka-ajat vaihtelevat siten, että nopein matka kestää 2 tuntia reitillä Koh Phi Phi (Tonsai Pier) ja pisin 7 tuntia 15 minuuttia reitillä Phuket (Rassada Pier).

Vaikka tältä sivula löytyy nopea tiivistelmä matka-ajoista, suosittelemme tarkistamaan reaaliaikaiset ajat ja hinnat Ao Nang (Nopparat Thara Beach) hintahaullamme.

Ao Nang -satamakartta

Klikkaa karttaa

Ao Nang lauttapalvelut

 • Phi Phi Cruiser
  • 7 lähtöä viikoittain 7 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Phi Phi Cruiser
  • 7 lähtöä viikoittain 2 h
  • Etsi hinta

Ao Nang (Nopparat Thara Beach) lauttasatama

Krabin maakunnassa Thaimaan lounaisosassa sijaitsee pieni lomakaupunki, Ao Nang. Se on eksoottinen kaupunki jonka palmut rajaavat Andamaanienmerta ja jossa ihmiset seurustelevat kävelykaduilla ja ravintoloissa sekä baareissa.

Rannikkoa kaunistavat mahtavat kalkkikalliot joita peittää tiheät ja vehreät puut. Rosoiset kalliot ovat suosittuja seikkailunhaluisien kalliokiipeilijöiden keskuudessa.

Ao Nangin satama sijaitsee Nopparat Tharan rannan länsipäässä aivan keskustan lähistössä. Satama koostuu laiturista joka seisoo meressä paalujen kannattamana. Laivat ja pienemmät veneet rantautuvat satamaan ja laskevat matkustajat rantaan ennen kuin ne suuntaavat Thaimaan saarille.

Ao Nangissa operoi tällä hetkellä vain yksi laivareitti Phuketin saarelle. Reitillä operoi Phi Phi Cruiser joka tarjoaa lukuisia viikottaisia vuoroja Thaimaan vastarannalle.

Näin pääset Ao Nang lauttasatamaan

 • Ao Nang Ferry Port Address

  Tambon Ao Nang, Amphoe Mueang Krabi, Chang Wat Krabi 81180, Thailand

 • Ao Nang majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Ao Nang lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Ao Nang majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!