Cagliari
Palermo
Lautat maahan Sisilia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Cagliarista Palermoon

Tirrenia yhdistää Sardinian ja Sisilian saaret liikennöiden Cagliari-Palermo reittiä kahdesti viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 12 tuntia.
Cagliari-Palermoaikataulut ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Sisilia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cagliari - Palermo?

Lautan ylitysaika Cagliari - Palermo on noin 12h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cagliari - Palermo?

Cagliari to Palermo lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cagliari - Palermo on 205 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cagliari - Palermo?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Cagliari to Palermo ja tämä on
  • Grimaldi Lines

Miten voin varata lauttalippuja Cagliari - Palermo?

Varaa lautat reitiltä Cagliari kohteeseen Palermo tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cagliari - Palermo?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cagliari - Palermo
  • Grimaldi Lines

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cagliari - Palermo?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cagliari ja Palermo välillä
  • Grimaldi Lines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cagliari - Palermo?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Cagliari ja Palermo välillä?

Etäisyys Cagliari ja Palermo välillä on noin 263 meripeninkulmaa.

Cagliari opas

Cagliari on Välimeren saaren Sardinian pääkaupunki. Kaupungilla on pitkä historia ja sitä on hallinnut useat sivilisaatiot. Kaupungin vierailijat voivat ihastella esihistoriallista domus de janasta, eli hautakammioita vuosilta 3,400 – 2,700 e.a.a., valtavaa kartagon aikakauden hautausmaata, roomalaista amfiteatteria, bysanttista basilikaa ja kolmea pisanaikaista tornia.
Cagliari on yksi Italian ”vihreimmistä” kaupungeista ja sieltä löytyy useita puutarhoja. Monte Urpinu Park on 62 hehtaarin kokoinen, ja se sijaitsee loivalla kukkulalla jota peittää männyt ja ikivihreät tammet. Park of San Michelessä on keskiaikainen linna, ja Terramaini Parkissa on lampi jossa asustelee flamingoja ja muita kahlaajalintuja.

Cagliarin satama on jaettu kahteen osaan, vanhaans atamaan ja uuten kansainväliseen konttiterminaaliin. Satamasta lähtee reittimatkoja matkustajalautoilla Civitavecchiaan, Napoliin, Palermoon ja Trapaniin.


Palermo opas

Italian Palermon kaupunki sijaitsee Sisilian saarella. Palermo sijaitsee luoteisrannikolla ja sillä on erityisen suuri ja tärkeä luonnollinen satama, Monte Pellegrinon vieressä. Palermolla on tyypillinen Välimeren luonne ja runsaasti rannikon vetovoimaa, ja se juontaa juurensa niin pitkälle kuin 700-luvulle ja on nykyään tunnettu monista eri asioista, kuten sen Norman rakennuksista, upeista palatseista ja vilkkaista paikallisista markkinoista. Palermon historiallisessa keskustassa on Quattro Canti kaupunginosa, joka tarkoittaa "Four Corners". Useat kaupungin upeimmista nähtävyyksistä ovat täällä, kuten Kuninkaallinen palatsi. Kannattaa käydä myös Cathedral of Santa Maria Assuntassa (Cattedrale). Se on aivan ylivoimainen ja valtava ja arkkitehtuuriset yksityiskohdat täytyy nähdä omin silmin. Vierailijoiden kannattaa myös nähdä keskiaikainen basilika San Francesco d'Assisi, 1100-luvun Castello della Zisan (Zisa linna) ja Teatro Massimo, äskettäin restauroitu teatteri joka tarjoaa säännöllisiä esityksiä.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Genovaan, Civitavecchiaan, Napoliin ja Tunisiaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grimaldi Lines 17:00 05:00 12 tuntia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.