Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Palermo lauttasatamaan

 • Autolla

  Jos matkustat Cataniasta, käänny Viale Regione Sicilianalta Via Giafarille ja seuraa rannikkotietä satamaan. Jos matkustat Trapanista, käänny Viale Regione Sicilianalta Via Belgiolle, sitten Via Restivolle ja tämän jälkeen vasemmalle, Notarbartolo. Seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Satamaa lähin rautatieasema on Palermo Centrale. Matka asemalta satamaan vie noin 10 minuuttia taksilla.

 • Bussilla

  Palermo Centrale -rautatieasemalta voit ottaa bussin nro. 139 satamaan.

 • Osoite

  Via Francesco Crispi, 90100 Palermo, Sisilia

 • Palermo majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Palermo lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Palermo majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Palermo lauttapalvelut

Palermo opas

Palermo opas

Palermo on Sisilian itsehallintoalueen pääkaupunki ja hallinnon keskus sekä Palermon provinssin pääkaupunki. Foinikialaiskauppiaat perustivat sen 700-luvulla eaa. luonnonsataman ympärille Sisilian luoteisrannikolle. Kaupungin foinikialainen nimi oli Zîz, mutta kreikkalaiset kutsuivat sitä hienon luonnonsataman takia Panormukseksi (kaikki-satama). Kaupunki ei ole kuitenkaan koskaan ollut kreikkalainen. Palermoa pidetään maailman useimmiten valloitettuna kaupunkina. Kiitos pitkän historian kaupungissa on paljon nähtävää vaikka jotkin nähtävyydet ja kaupunki kokonaisuudessaan kaipaavatkin kunnostusta. Nykyään Palermo on nopea, pramea ja jännittävä kaupunki. Yksi kaupungin oudoimpia ja odottamattomimpia yllätyksiä on sen arabialais- ja viikinkivaikutteiden sekoitus, joka näkyy keskiaikaisen Sisilian kukoistuskaudelta 1000- ja 1100-luvuilta säilyneissä rakennuksissa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.