COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cairnryan - Belfast on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Cairnryan satamaan Belfast

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skotlanti - Pohjois-Irlanti lautat sivullamme.

Cairnryan - Belfast lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price

Cairnryan Belfast lautta arvostelut

 • "Lumoava lautta"

  Olin todella tyytyväinen Stenan lauttaan. Siellä oli istuma-alueita joissa oli latauspiste, lukuvalot ja mukavat tuolit, sekä elokuvateatteri ja WiFi-alue. Se oli korkealuokkaisempi kuin oletin ja todella mukava ja sujuva.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Purjehdus Cairnryanista Belfastiin"

  Hieno lautta, paljon kahviloita ja ruokailualueita. Mutta kannella ei ole tarpeeksi istumapaikkoja sään ollessa hyvä. Oli sääli ettemme voineet nauttia säästä. Penkkien puute kansilla.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lauttamatka"

  Erinomainen. Todella mukava. Ehdottaisin kuitenkin että ruokapalveluissa otettaisiin enemmän huomioon ruoka-allergikot. Keliakikkona toisinaan on hankalaa löytyy hyvää syötävää kun ravintolassa on vain kaksi vaihtoehtoa eikä kahvilassa ollut yhtään.

  'Superfast VII' travelled on Superfast VII

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Netissä varaaminen voi olla ansa"

  Varasin hiljattain matkan Clareryanista Dubliniin Stenalla ja olin erittäin pettynyt huomatessani että matkan hinta netissä oli paljon kalliimpi kuin jos olisin ostanutl ipun Glasgowin asemalta. Glasgowin asemalta pääsee junalla ja bussilla samalla hinnalla kuin Stenan lipulla. Glasgowista oli myös todella vaikeaa löytää lauttasatama. Asema oli ihana ja auttoi meitä löytämään tiemme mutta siellä ei ollut paljon tekemistä. Toisesta maasta matkustavalle tämä on epämieluisaa. Terveisin Mary Allii.

  'Superfast VIII' travelled on Superfast VIII

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Cairnryan satamaan Belfast

Skotlanti ja Pohjois-Irlanti yhdistyvät reitillä Cairnryan Belfast. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 35 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 15 minuuttia.

Cairnryan Belfast matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä.
Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.
Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.


Belfast opas

Belfast sijaitsee Antrimin maakunnassa Pohjois-Irlannissa, vaikka osa itä- ja etelä-Belfastista sijaitsee Downin maakunnassa. Belfast on myös Pohjois-Irlannin pääkaupunki. Se sijaitsee Lagan-joen suulla, jossa se muuttuu syväksi ja suojaiseksi vuonoksi. Belfastia ympäröi vuoret, jotka luovat ihanteellisen mikroilmaston puutarhataloudelle. Victorian kasvitieteellisen puutarhan sydämestä kaupungin korkeuksiin Cave Hill Country Parkiin ja suuriin Lagan Valley Regional Park Colin Glenin lakeuksiin Belfast sisältää runsaasti puistoalueitta ja metsäisiä puistoja. Puistot ja puutarhat ovat erottamaton osa Belfastin perintöä, ja niissä on runsaasti villieläimiä ja suosittuja paikkoja piknikille, kävelylle tai lenkille. Lukuisia tapahtumia mukaanlukien festivaalit kuten Rose Week ja erityisiä toimia, kuten lintujen tarkkailu- illat ja suurten petojen metsästykset. Belfastin rakennusten arkkitehtuurinen tyyli vaihteleeEdwardianisesta, kuten kaupungintalo, moderniin, kuten Waterfront Hall. Monet kaupungin viktoorialaisista maamerkeistä, mukaan lukien Lanyon Building Belfastin yliopiston ja Linenhall kirjaston, on suunnitellut Sir Charles Lanyon.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Cairnryaniin Skotlannissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.