Cairnryan
Larne
Lautat maahan Pohjois-Irlanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Cairnryanista Larneen

Skotlanti ja Pohjois-Irlanti yhdistyvät P&O Ferriesin liikennöimällä Cairnryan-Larne reitillä. Matkoja on tarjolla jopa 49 viikossa ja ne kestävät nopeimmillaan kaksi tuntia.

Cairnryanin ja Larnen välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti, joten voit tarkastella laivayhtiöiden aikatauluja sekä hintoja verkkosivuiltamme.

Lauttavaihtoehdot satamasta Cairnryan satamaan Larne

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skotlanti - Pohjois-Irlanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cairnryan - Larne?

Lautan ylitysaika Cairnryan - Larne on noin 2h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cairnryan - Larne?

Cairnryan to Larne lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cairnryan - Larne on 289 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cairnryan - Larne?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Cairnryan to Larne ja tämä on
 • P&O Irish Sea

Miten voin varata lauttalippuja Cairnryan - Larne?

Varaa lautat reitiltä Cairnryan kohteeseen Larne tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cairnryan - Larne?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cairnryan - Larne
 • P&O Irish Sea

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cairnryan - Larne?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cairnryan ja Larne välillä
 • P&O Irish Sea

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cairnryan - Larne?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • P&O Irish Sea

Mikä on etäisyys Cairnryan ja Larne välillä?

Etäisyys Cairnryan ja Larne välillä on noin 47 meripeninkulmaa.

Cairnryan Larne lautta arvostelut

 • "Cairnryanista Larneen ja takaisin"

  Kumpikin lauttamatka oil äärettömän pehmeä ja vaikka lähdimme hieman myöhässä pysyimme silti aikataulussa. Tilasin baarissa kahvia ja ruokaa ja palvelu oli hidasta, voileipiä oli rajoitetusti - vain 4 pakettia ja me ostimme 3 heti kun lautta lähti! Ruokavalikoima on rajoitettu joten kannattaa ottaa omat eväät! Hyvälaatuisen kahvin tekeminen on hidas prosessi, joten siellä pitäisi olla lisää henkilökuntaa. Kokonaisuudessaan kokemus oli mukava, vaikkakin hieman hintava autolle + neljälle aikuiselle. Kuulutukset eivät olleet selviä.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Larne/Cairnryan lautta"

  PIDIN TARJOTUSTA PALVELUSTA AINA INTERNETISSÄ VARAAMISESTA ITSE MATKAAN LARNEEN JA TAKAISIN. Laivalle oli helppo pääsy ja sieltä purkautuminen tapahtui sujuvasti, ja niinpä tämä palvelu oli käyttäjäystävällinen.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Heinäkuinen reissu Irlantiin"

  Rakastimme matkaamme Irlannin meren yli. Meitä tervehti tehokas henkilökunta lähtöselvityksessä ja matkan ajan lapsiamme viihdytti henkilökunnan jäsen joka teki temppuja ja kasvomaalauksia.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "European highlander Larneen"

  Matkamme European Highlanderilla oli hyvä sillä lastaus & purku hoidettiin tehokkaasti eikä matkalla ollut viivästymisiä. Melko mukava lautta lähti ja saapui ajoissa kummallakin matkalla ja miehistö oli kohtelias. Ainoa pieni huomautus on, että paluumatkan ruoka olisi voinut olla lämpimämpää, mutta se ei ollut tarpeeksi kylmää jotta olisimme valittaneet.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Lue lisää Näytä vähemmän

Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä.
Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.
Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.


Larne opas

Larnen kaupunki ja satama sijaitsee Antrimin maakunnassa Pohjois-Irlannissa. Larne sijaitsee kapean syötön länsipuolella, joka yhdistää sen mereen. Syötön itäisellä puolella on niemimaa nimeltään Island Magee ja lännessä on muinainen tulivuorimuodostelma Antrim Plateau, jossa on jäätyneitä laaksoja jotka tavoittavat meren Larnen pohjoispuolella, Glens of Antrimissa.

Rannikko Larnen ympärillä on ollut asuttu vuosituhansia ja sen uskotaan olleen yksi Irlannin varhaisimmista asutuksesta, jonne tämän varhaisen väestön uskotaan saapuneen Skotlannista. 1200–luvulla skotti-Irlannin Bissettin perhe rakensi Olderfleet linnan Curran Pointiin. Vuonna 1315 Skotlannin Edward Bruce (Robert Brucen, King of Scotlandin veli) laskeutui Larneen hänen 6000 vahvalla armeijalla matkalla valloittamaan Irlantia, jossa Olderfleetin linnalla oli strateginen merkitys. Edward näki Irlannin toisena etappina meneillään olevassa sodassa Norman Englantia vastaan.

Lautat purjehtivat satamasta Cairnryaniin ja Trooniin Skotlannissa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
P&O Irish Sea 04:00 06:00 2 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La, Sun
P&O Irish Sea 12:00 14:00 2 tuntia Jokapäiväinen
P&O Irish Sea 20:00 22:00 2 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.