COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Cairnryan satamaan Larne

Saadaksesi lisätietoa vieraile Skotlanti - Pohjois-Irlanti lautat sivullamme.

Cairnryan - Larne lauttaoperaattorit

  • 7 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta

Cairnryan Larne lautta arvostelut

 • "Cairnryanista Larneen ja takaisin"

  Kumpikin lauttamatka oil äärettömän pehmeä ja vaikka lähdimme hieman myöhässä pysyimme silti aikataulussa. Tilasin baarissa kahvia ja ruokaa ja palvelu oli hidasta, voileipiä oli rajoitetusti - vain 4 pakettia ja me ostimme 3 heti kun lautta lähti! Ruokavalikoima on rajoitettu joten kannattaa ottaa omat eväät! Hyvälaatuisen kahvin tekeminen on hidas prosessi, joten siellä pitäisi olla lisää henkilökuntaa. Kokonaisuudessaan kokemus oli mukava, vaikkakin hieman hintava autolle + neljälle aikuiselle. Kuulutukset eivät olleet selviä.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Larne/Cairnryan lautta"

  PIDIN TARJOTUSTA PALVELUSTA AINA INTERNETISSÄ VARAAMISESTA ITSE MATKAAN LARNEEN JA TAKAISIN. Laivalle oli helppo pääsy ja sieltä purkautuminen tapahtui sujuvasti, ja niinpä tämä palvelu oli käyttäjäystävällinen.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Heinäkuinen reissu Irlantiin"

  Rakastimme matkaamme Irlannin meren yli. Meitä tervehti tehokas henkilökunta lähtöselvityksessä ja matkan ajan lapsiamme viihdytti henkilökunnan jäsen joka teki temppuja ja kasvomaalauksia.

  'European Causeway' travelled on European Causeway

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "European highlander Larneen"

  Matkamme European Highlanderilla oli hyvä sillä lastaus & purku hoidettiin tehokkaasti eikä matkalla ollut viivästymisiä. Melko mukava lautta lähti ja saapui ajoissa kummallakin matkalla ja miehistö oli kohtelias. Ainoa pieni huomautus on, että paluumatkan ruoka olisi voinut olla lämpimämpää, mutta se ei ollut tarpeeksi kylmää jotta olisimme valittaneet.

  'European Highlander' travelled on European Highlander

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Cairnryanista Larneen

Skotlanti ja Pohjois-Irlanti yhdistyvät P&O Ferriesin liikennöimällä Cairnryan-Larne reitillä. Matkoja on tarjolla jopa 49 viikossa ja ne kestävät nopeimmillaan kaksi tuntia.

Cairnryanin ja Larnen välisten matkojen määrä saattaa vaihdella kausiluonteisesti, joten voit tarkastella laivayhtiöiden aikatauluja sekä hintoja verkkosivuiltamme.

Cairnryan opas

Cairnryan on pieni skotlantilainen kylä Dumfriesissa ja Gallowayssa Skotlannissa. Kylä sijaitsee Loch Ryanin itä-rannikolla. Kylä on tärkeä merenkulkuhistoriassa, sieltä menee Skotlannin ja Pohjois-Irlannin yhdistävä lauttareitti. Kylä perustettiin vuonna 1701 Lochryan Estaten työntekijöille. Siellä on peurapuisto ja palloilukenttä.
Kylän tärkeimpiä palveluja nykypäivänä ovat Lochryan Hotel, muutamia bed&breakfasteja ja majataloja, leirintäalue vanhalla sotaleirialueella, kyläkauppa sekä Merchant's House ravintola.
Kylällä on kaksi lauttaterminaalia yhteydessä Pohjois-Irlantiin. Ensimmäinen avattiin vuonna 1973, alkuperäisin Townsend Thoresenin ja nyt P&O Ferriesin operoima lauttareitti Larneen. Toinen satama Old House Pointissa on Stena Linen hallussa, joka kuljettaa lauttoja Belfastiin.


Larne opas

Larnen kaupunki ja satama sijaitsee Antrimin maakunnassa Pohjois-Irlannissa. Larne sijaitsee kapean syötön länsipuolella, joka yhdistää sen mereen. Syötön itäisellä puolella on niemimaa nimeltään Island Magee ja lännessä on muinainen tulivuorimuodostelma Antrim Plateau, jossa on jäätyneitä laaksoja jotka tavoittavat meren Larnen pohjoispuolella, Glens of Antrimissa.

Rannikko Larnen ympärillä on ollut asuttu vuosituhansia ja sen uskotaan olleen yksi Irlannin varhaisimmista asutuksesta, jonne tämän varhaisen väestön uskotaan saapuneen Skotlannista. 1200–luvulla skotti-Irlannin Bissettin perhe rakensi Olderfleet linnan Curran Pointiin. Vuonna 1315 Skotlannin Edward Bruce (Robert Brucen, King of Scotlandin veli) laskeutui Larneen hänen 6000 vahvalla armeijalla matkalla valloittamaan Irlantia, jossa Olderfleetin linnalla oli strateginen merkitys. Edward näki Irlannin toisena etappina meneillään olevassa sodassa Norman Englantia vastaan.

Lautat purjehtivat satamasta Cairnryaniin ja Trooniin Skotlannissa.