COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferriesillä voi matkata Englannin, Irlannin, Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä.

Vuodesta 1998 vuoteen 2010 yhtiö käytti P&O Irish Sea -nimeä, mutta nykyään nimi on vaihdettu takaisin P&O Ferriesiksi.

Kausiluonteisella Troon - Larne -reitillä käytetään nopeaa P&O Express -alusta. Ympärivuotisella Cairnryan - Larne -reitillä kulkee risteilylauttoja ja Liverpool - Dublin -reitillä perinteisiä lauttoja.

P&O Ferries haluaa pitää Irlanninmerellä koko perheen tyytyväisenä, joten matkaatpa mihin tahansa, matkasi on täynnä viihdettä kaiken ikäisille.

Osoitteesta directferries.fi löydät P&O Irish Sea aikataulut sekä hinnat ja voit varata P&O Irish Sea lippuja. Kun mahdollista, vertaamme P&O Irish Sea vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin P&O Irish Sea kaikki reitit

P&O Irish Sea asiakasarviot

 • "Larne/Cairnryan lautta"

  PIDIN TARJOTUSTA PALVELUSTA AINA INTERNETISSÄ VARAAMISESTA ITSE MATKAAN LARNEEN JA TAKAISIN. Laivalle oli helppo pääsy ja sieltä purkautuminen tapahtui sujuvasti, ja niinpä tämä palvelu oli käyttäjäystävällinen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Verkkainen matka"

  Täytyy tunnustaa että emme odottaneet innolla pitkää matkaa, mutta aika menikin todella nopeasti. Hytti oli supermahtava lyhyille torkuille ja siellä oli jopa suihku. Ruoka oli miellyttävä yllätys ja söimme hyvät fish&chipsit ennen kuin nousimme lautalta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Larnesta Trooniin"

  Miellyttävä kokemus, ystävällinen henkilökunta, mutta matka oli kallis.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas"

  Kokonaisuudessaan hieno kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän