P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferriesillä voi matkata Englannin, Irlannin, Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä.

Vuodesta 1998 vuoteen 2010 yhtiö käytti P&O Irish Sea -nimeä, mutta nykyään nimi on vaihdettu takaisin P&O Ferriesiksi.

Kausiluonteisella Troon - Larne -reitillä käytetään nopeaa P&O Express -alusta. Ympärivuotisella Cairnryan - Larne -reitillä kulkee risteilylauttoja ja Liverpool - Dublin -reitillä perinteisiä lauttoja.

P&O Ferries haluaa pitää Irlanninmerellä koko perheen tyytyväisenä, joten matkaatpa mihin tahansa, matkasi on täynnä viihdettä kaiken ikäisille.

Osoitteesta directferries.fi löydät P&O Irish Sea aikataulut sekä hinnat ja voit varata P&O Irish Sea lippuja. Kun mahdollista, vertaamme P&O Irish Sea vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin P&O Irish Sea kaikki reitit

P&O Irish Sea asiakasarviot

 • "Tehokas"

  Kokonaisuudessaan hieno kokemus.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla P&O Irish Sea aluksella Norbay

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matkamme Irlantiin"

  Sekä minä että tätini, joka on 82-vuotias, olimme erittäin iloisesti yllättyneitä. Emme olleet matkustaneet P&O:lla aiemmin. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat todella ystävällisiä ja avuliaita. Paluumatkalla henkilökunta ei ollut niin miellyttävä, mutta matka oli silti hyvä. Verrattuna lentämiseen tai Sea Catiin P&O on paras. Terveisin, Mary.

  'Mary' matkusti operaattorilla P&O Irish Sea aluksella Norbay/European Endeavour

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloinen"

  Tämä oli ensimmäinen matkani Irlantiin. Kummankin sataman henkilökunta oli todella avulias ja koko prosessi helppo. Kun pääsit laivalle sinulle annettiin kaikki tarvittava informaatio. Ruoka oli kaikilla neljällä kerralla hyvää ja sen tarjoili kohtelias henkilökunta. Matkani Liverpoolista DUbliniin lähti klo 03:00 ja paluumatka taas klo 15:00, kummatkin ylitykset olivat samantasoisia laadultaan. Kallistuvilla tuoleilla oli kuitenkin hieman kylmä yön aikana, enkä ollut ottanut pitkähihaista mukaan autosta. Seuraavan kerran kun matkustan Irlantiin matkustan P&O:lla. Se oli myös matkani aikaan (heinäkuussa) halvin vaihtoehto.

  'Susan' matkusti operaattorilla P&O Irish Sea aluksella European Endeavour

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Heinäkuinen reissu Irlantiin"

  Rakastimme matkaamme Irlannin meren yli. Meitä tervehti tehokas henkilökunta lähtöselvityksessä ja matkan ajan lapsiamme viihdytti henkilökunnan jäsen joka teki temppuja ja kasvomaalauksia.

  'Andrew' matkusti operaattorilla P&O Irish Sea aluksella European Causeway/European Highlander

  Lue lisää Näytä vähemmän