P&O Irish Sea
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

P&O Irish Sea

P&O Irish Sea Ferriesillä voi matkata Englannin, Irlannin, Skotlannin ja Pohjois-Irlannin välillä.

Vuodesta 1998 vuoteen 2010 yhtiö käytti P&O Irish Sea -nimeä, mutta nykyään nimi on vaihdettu takaisin P&O Ferriesiksi.

Kausiluonteisella Troon - Larne -reitillä käytetään nopeaa P&O Express -alusta. Ympärivuotisella Cairnryan - Larne -reitillä kulkee risteilylauttoja ja Liverpool - Dublin -reitillä perinteisiä lauttoja.

P&O Ferries haluaa pitää Irlanninmerellä koko perheen tyytyväisenä, joten matkaatpa mihin tahansa, matkasi on täynnä viihdettä kaiken ikäisille.

Osoitteesta directferries.fi löydät P&O Irish Sea aikataulut sekä hinnat ja voit varata P&O Irish Sea lippuja. Kun mahdollista, vertaamme P&O Irish Sea vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

P&O Irish Sea asiakasarviot

 • "Larne/Cairnryan lautta"

  PIDIN TARJOTUSTA PALVELUSTA AINA INTERNETISSÄ VARAAMISESTA ITSE MATKAAN LARNEEN JA TAKAISIN. Laivalle oli helppo pääsy ja sieltä purkautuminen tapahtui sujuvasti, ja niinpä tämä palvelu oli käyttäjäystävällinen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Verkkainen matka"

  Täytyy tunnustaa että emme odottaneet innolla pitkää matkaa, mutta aika menikin todella nopeasti. Hytti oli supermahtava lyhyille torkuille ja siellä oli jopa suihku. Ruoka oli miellyttävä yllätys ja söimme hyvät fish&chipsit ennen kuin nousimme lautalta.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Larnesta Trooniin"

  Miellyttävä kokemus, ystävällinen henkilökunta, mutta matka oli kallis.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas"

  Kokonaisuudessaan hieno kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.